Délmagyar logó

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 4°C | 21°C Még több cikk.

Tanévkezdés és egészségmegőrzés - hűségkártyával

A hamarosan kezdődő tanév kiadásait a Barát Papír üzleteiben csökkentheti jelentősen hűségkártyával rendelkező olvasónk, míg testét a sonotherápia segítségével kezeltetheti olcsóbban a kártya felmutatásával.
– Érezhetően megnőtt a forgalmunk, mióta a Délmagyarország-hűségkártya felmutatójának minden irodaszerre és írószerre tíz százalék kedvezményt adunk – fogalmazott Papp Józsefné, a Bartók téri Tisza írószer üzletvezetője.

A Barát Papír boltjaiban a hónap ajánlatával is találkozhatnak előfizetőink: az eleve akciós termékekre csak hűségkártyával rendelkező vásárlóik számára adnak további tíz százalék kedvezményt. – A kártya igazán vevőcsalogató kezdeményezés volt: tavaly nyárhoz képest többen fordulnak meg nálunk – mondta az üzletvezető. Az akciós A5-ös füzetekből, vízfestékből és színes ceruzából több készletet is vásárolnak lapunk kártyájának segítségével.

A Barát Papír akciójával most ezreket lehet spórolni. Fotó: Karnok Csaba
A Barát Papír akciójával most ezreket lehet spórolni. Fotó: Karnok Csaba

– Nem nehéz iskolakezdés előtt tízezer forintot költeni tanszerekre. Ezért örülnek az emberek, hogy az akcióval ezreket spórolhatnak – beszélt Papp Józsefné. De nem csak a tanszereket érdemes itt vásárolni: a márkás Budmil táskákat szintén olcsóbban lehet megvenni a Barát Papír üzleteiben. Egyelőre az általános iskolások és szüleik rohamozták meg a papírboltot – a középiskolások látogatására a tanév első hetében számítanak.

Alternatív, keringést javító módszerrel előzhetjük meg vagy csökkenthetjük az érelmeszesedést és az érszűkületet a sonotherápia segítségével.

Juhászné Zsóka, a Vadász utcai Angio-Sono Kft. terápiavezetője elmondta: a teljesen fájdalommentes kezelést akár már tizennégy éves kortól el lehet kezdeni, aminek jótékony hatása hamarosan érzékelhető lesz. Nemcsak a keringésen segít a módszer, a fáradékonyságot, alvászavart, a „hideg kéz és láb" szindrómát is hatékonyan tudja kezelni.

A Sonotherápia az érelmeszesedés ellen jó
A Sonotherápia az érelmeszesedés ellen jó

A páciens talpára tíz érzékelőt tesznek, amely felveszi az illető szívritmusát, és egyéni terápiában gyógyítja egész testét. A kezelés ára alkalmanként ezerötszáz forint, ami hűségkártyánkkal öt százalékkal kevesebbe kerül.

Tudnivalók a kártyáról

Mindenkinek, aki legalább hat hónapja előfizetője (magánszemélyként) a Délmagyarországnak vagy a Délvilágnak, de megkaphatják a kártyát azok is, akik legalább hat hónapra előre teljesítik az előfizetési díjat. A névre szóló hűségkártyát kézbesítőjük viszi házhoz. Ha valaki nem kapta meg a kártyát, kérjük jelezze, és mi elküldjük; ha megkapta, de elvesztette, vagy megsérült, évente egyszer ingyenesen pótoljuk. A kedvezményt nyújtó üzletek, szolgáltatók aktuális listája, illetve ajánlata (az olvasók kérésére most már településenkénti bontásban is) megtalálható a lapunk mellékleteként minden hónap utolsó keddjén megjelenő ingyenes Hűségmagazinunkban és honlapunkon. A névre szóló, kedvezményre jogosító hűségkártyát vásárlás előtt, illetve fizetéskor kell felmutatni; az üzlet kérheti, hogy a kártyatulajdonos igazolja személyazonosságát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Guinness-rekord a grillfesztiválon

Szeged - Egy mázsa tésztából, két mázsa reszelt káposztából és több mint 200 liter vízből készült… Tovább olvasom