Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Tárcáját ellopták, véresre verték

Egy belvárosi szórakozóhelyről tartott hazafelé vasárnap kora reggel, fél 6-kor egy fiatalember, s lefeküdt a villamosmegállóban lévő padra, míg várta a járművet.
Egy belvárosi szórakozóhelyről tartott hazafelé vasárnap kora reggel, fél 6-kor egy fiatalember, s lefeküdt a villamosmegállóban lévő padra, míg várta a járművet. Arra ébredt, hogy valaki kotorászik a farzsebében, és kihúzza onnan pénztárcáját. Látta, hogy ismerőséről van szó, kérte, adja vissza a tárcáját. A kotorászó erre csak 2000 forintért lett volna hajlandó, majd két társával együtt faképnél hagyta a fiút. A sértett nem hagyta annyiban a dolgot. Követte kifosztóját, aki hirtelen megfordult, és ököllel arcon ütötte őt. A verekedésbe társa is beszállt: a meglopott fiú bántalmazását csak akkor hagyták abba, amikor az már nagyon vérzett.

A társaság ezután elsétált a helyszínről. Az adatgyűjtés során a rendőrök beazonosították az egyik lehetséges elkövetőt, ellene elfogatóparancsot adtak ki, valamint keresik a verekedésben részt vevő másik két személyt is. Az elkövetőkkel szemben rablás gyanúja miatt indult eljárás a Szegedi Rendőrkapitányságon.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szeged napja: készülődik a város – Holnaptól borfesztivál

Az utolsó simításokat végezték el a holnap megnyíló 13. borfesztivál pavilonjain tegnap. Lázasan… Tovább olvasom