Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Tavaszi hormonrobbanás a Delmagyar.hu szépeivel

Szeged - Minimális mennyiségű szövettel és maximális mennyiségű hormonnal köszöntötték a tavaszt szombat éjjel a delmagyar.hu szépei és rajongóik a szegedi Sing-Singben.
– Nem puhítjuk a fiúkat, ez nem lenne szerencsés – mondta szombat éjjel a szegedi Sing-Singben Bánfalvi Csilla és Gyüge Jennifer, bevallva: éppen az ellenkező hatásra törekszenek. Nem voltak egyedül ezzel: a delmagyar.hu 46 szépe versengett ugyanis a Rádió 88 buliján a férfiak kegyeiért. Valóban kemény feladat volt – ám a nagy tavaszi hormonrobbanás megtette hatását, lépten-nyomon szerelmes férfiakba lehetett botlani, akik csak arra vártak, hogy a bejáratnál és a bárpultoknál kapott szavazólapok átadásával igazolják érzelmeiket.

– Igazi trubadúr vagyok, így udvarolok. Eddig nem volt köztünk semmi, talán ez segít – nyújtotta választottja felé kuponját Csaba. A leány, Csaba Anikó pedig ennyivel kecsegtette: „ritkán engedek közel magamhoz valakit, de ha igen, nagyon közel jöhet".

A csábítási taktikák széles tárházát láthattuk a lapunk internetes oldalán januárban, februárban és márciusban bemutatott lányok között: néhányan a minimális mennyiségű szövet felhasználásával készült forrónadrágokban bíztak, akadt, aki az Egyesült Államok elnökválasztási procedúrájában jellemző elektori rendszert alkalmazta: ismerőseivel is gyűjtette a kuponokat.

Micsoda hölgykoszorú! A Delmagyar.hu tíz díjazott szépsége, balról: Varga Mónika, Balla Szilvia, Gyüge Jennifer, Bánfalvi Csilla, Czagány Alexandra, Kohi Jennifer, Varga Rózsa Viktória, Zádori Edina, Zlatóczky Fruzsina és a fődíj nyertes Becker Brigitta. Fotó: Segesvári Csaba (Képgaléria)

Szabó Gabriella és Balogh Nikolett nem bízta másra: a bejáratnál megálltak és elkérték az érkezőktől a cetliket. – Ha ki akarja dobni, inkább adja nekem, pláne, ha szimpatikus is vagyok – indokolt előbbi. – A női büszkeség ilyesmit nekem nem enged – kontrázott a módszer hallatán Zádori Edina. Ő mosolyával és szemeivel hódított – utóbbiakat egymástól függetlenül is tudja mozgatni, mutatványát mi is láthattuk.

– Kire szavaztál?
– Anyámra – hangzott a párbeszéd két fiatalember között. Biztos, ami biztos, közben a színpadra is figyeltek: itt félóránként felvonultak a szépségek, ki bájosan, ki inkább dögösen. A lányok a karzaton is felsorakoztak, reflektorok kereszttüzében, igazolva, korántsem a fényre csúnyuló típusok közé tartoznak. Majd átadták magukat a megújulás évszakát köszöntő bulinak: táncoltak, kacagtak, bájoltak.

Két férfi, egy eset – jutott eszünkbe az egykori tévésorozat címe, a következőt látva: a színpad mellett két fiú közé préselődve táncolt egy lány. Most már aztán tényleg itt a tavasz.

Gatya, rántott sajt

A 46 szépségből tízen részesültek valamilyen felajánlásban: az abOriginal vásárlási utalványát Zlatóczky Fruzsina kapta – elmondta, „gatyát vesz"–, a Matusalem étterem vacsorameghívása Zádori Edinának szól – rántott sajt lesz a menü –, Balla Szilviát masszírozzák majd a Cosmécanique Szépségházban, a Triumph vásárlási utalványát Gyüge Jennifer, a Casablanca kávézó felajánlását Kohi Jennifer érdemelte ki. Varga Mónika a Pose Modellügynökség tanfolyamán csiszolódhat, a Belvárosi Napozzda szolgáltatásait Czagány Alexandra élvezheti majd. A Sing-Sing idei évre szóló VIP-belépőjét és a Kenvelo 25 ezer forintos vásárlási utalványát Bánfalvi Csilla kapta, utóbbi nyereményből jutott egy Varga Rózsa Viktóriának is. Hosszú hétvégét tölthet majd a győri Famulus Hotel lakosztályában a fődíjat elnyerő Becker Brigitta, aki győzelmét így kommentálta: „szeretnék tetszeni mindenkinek".

Olvasóink írták

 • 11. őszinte 2008. április 21. 16:12
  „júúj szegény, de csúúúnya:S ott a baloldalon... amugy a többiek szépek:-) barátnőm is bekerült”
 • 10. mandy ;) 2008. április 15. 22:39
  „jah irigyek vagyunk ;) hehe”
 • 9. magán 2008. április 15. 09:25
  „szerintem csak irigyek vagytok! igen is szépek a lányok!!! ja és én nem vagyok rajta a képen, sajnos:(”
 • 8. Nano 2008. április 15. 05:55
  „Na igen, Brigi ez me g amásik. A cikket nem mi irtuk. Nem kritizálni akarok, de velem is előfordult már hogy "olyan szavakat adtak a számba" amiket nem mondtam. Mondtam, én többüket ismerem, értelmes, kedves lányok, normális emberi kapcsolatokkal - hogy az előttem szólót idézzem - akiket pedig ott ismertem meg :róluk is csak csupa jót tudok elmondani.Magamat meg csak nem fikázo már le :D”
 • 7. szakitata 2008. április 14. 16:25
  „Ezek a negatív emberek csak azért kikázzák a lányokat,
  mert nekik csak a kézi barátnőjük van és azzal érzik jól magukat.
  Szar lehet nekik.
  Puszi a lányoknak!”
 • 6. Megfigyelö 2008. április 14. 15:04
  „kedves hozzászólók én a véleményetekre csak annyit tudok hozzá füzni hogy a napszépe nem csak egy honapja él és van.köztudottan régebb óta van mint hogy szerintem tudnátok magatokról.de persze mindenkinek meglehet a véleménye és el is mondhatja kulturáltan talán nem ugy h szinte nem is tudja mit beszél.egy két szó jelentése miatt utána járhatnátok.nem feltétlenül ribik azok akik rajta vannak abbaa nem gondoltatok bele?? vagy ti minden lányt ismertek akik benne voltak?szerintem némelyiknek normálisabb emberi kapcsolatai lehetnek mint nektek!az hogy a nem tetszéseteket igy adjátok nyilvánosságra a ti szegénységi bizonyítványaitok!!!”
 • 5. Britta 2008. április 14. 14:58
  „Szerintem mindenki szereti ha tetszik másoknak, persze hogy nem lehet mindenkinek tetszeni... Nem is így értettem...Nem én írtam a cikket...”
 • 4. Nano 2008. április 14. 14:30
  „Elárulom : Én is rajta vagyok a képen, és több lánnyal együtt is dolgozom, de egyikük sem műnő - már ha a hajfesték nem számit annak. Az meg hogy ki ribi és ki nem, mindenkienk a saját magánügye, magamat például nem tartom annak.Ezzel a mindenkinek tetszés dologgal viszont én sem értek egyet.”
 • 3. mandy ;) 2008. április 14. 13:30
  „pfújj Gábor! ez gusztustalan: és képes voltál elmenni rá!

  mellesleg ki a fene akar minden férfinak tetszeni: nem elég egynek, de annak nagyon?

  ennyi ribit egy rakáson! tavaszi hormon robbanás?! no comment ...”
 • 2. csanyiv 2008. április 14. 12:14
  „Műnőt? Én csak nagylányokat látok a képeken, nem nőket...”
 • 1. Na? 2008. április 14. 07:04
  „Hát én inkább a csajszit választanám a buszos képen a másik cikkben, mint ezt a sok műnőt.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Igazi szerelem a szegedi modell és az énekes között

Szeged - Lassan másfél éve, hogy a Crystal fenegyereke, Kasza Tibor és a lenyűgöző szépségű szegedi… Tovább olvasom