Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Tavaszváró Zoránnal, Fenyővel

Tolcsvay fivérek, Zorán, Fenyő Miklós – ez a mi újabb tavaszváró „névshowrunk" előfizetőinknek – 2010 forintos kedvezménnyel.
Zoránnal a hódmezővásárhelyi sportcsarnokban találkozhatnak hamarosan előfizetőink. Fotók: Miskolczi Róbert
Noha az időjárás még tréfálkozik velünk, mi töretlenül szervezzük különleges tavaszköszöntő koncertsorozatunkat, hűséges előfizetőinknek rendkívüli kedvezménnyel. Két hét múlva, március 18-án kezdünk a szegedi dómban, ahol a Szegedi Tavaszi Fesztiválhoz kapcsolódva a Tolcsvay fivérek rockoratóriumát, a Magyar misét mutatják be. Erre az eseményre a kedvezményes jegyek már elfogytak. Óriási az érdeklődés a március 24-i Zorán és a 26-i Fenyő-koncert iránt is. Nem véletlenül.

A vásárhelyi sportcsarnokban az ismerős nazális, Zorán egy egész nemzedék életérzését fogalmazza meg nekünk, míg a szegedi sportcsarnok arénájában Mr. Rock and Roll, Fenyő Miklós hozza lázba a közönséget százszázalékos biztonsággal, korosztálytól függetlenül.

Fenyő Miklóssal a szegedi sportcsarnokban találkozhatnak hamarosan előfizetőink. Fotók: Miskolczi Róbert
A koncertekre a Délmagyarország és a Délvilág előfizetői rendkívüli kedvezménnyel, 3000 forint helyett 990 forintért vásárolhatnak jegyeket ügyfélszolgálati irodáinkban – gondolva a családokra, akár négyet is egyszerre. A Fenyő-koncertre ugyanilyen kedvezménnyel válthatnak belépőt a Pick-bérletesek is.

Nyissuk meg a tavaszt együtt ajándékkoncertjeinkkel!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kevesebb pénz jut a szociális otthonokba

Csökkent az idősgondozás állami normatív támogatása az idén. Szegeden a működési költségek kieső… Tovább olvasom