Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Temetői járatok az ünnepen

Szeged - A Tisza Volán Zrt. a halottak napi megemlékezések időszakában csütörtökön és pénteken Szeged helyi autóbuszforgalmában temetői kisegítő járatokat közlekedtet.
A kisegítő autóbuszjáratok Tarján, Víztoronytól 19H jelzéssel, temetői járat megjelöléssel közlekednek Tarján, Víztorony–Csillag tér–Szilléri sgt.–Tisza Lajos krt.–Dugonics tér–Kálvária sgt.–Belvárosi temető–Fonógyári út–Izabella híd–Rókusi krt.–Makkosházi krt.–Budapesti krt.–Tarján, Víztorony útvonalon (kétirányú körjárat). Indulási időpontok: Tarjánból a belváros felé 8.15 és 16.15 között 30 percenként, Rókus felé 8.30 és 16.30 között 30 percenként. A járatok Belvárosi temetőhöz érkezésének tervezett időpontjai a belváros irányából minden óra 07-kor és 37-kor, illetve Makkosház, Rókus irányából minden óra 18-kor és 48-kor. Ennek megfelelően a kisegítő buszok a munkaszüneti napokon közlekedő járatokkal együtt a Belvárosi temetőig sűrített menetrend szerint járnak. Az utazási tudnivalókkal kapcsolatban bővebb információ szerezhető be a Közönségkapcsolatok Irodájában tel.: (62) 560-190, kék szám: (40) 828-000, valamint a forgalomirányító központban tel.: (62) 421-388.

A Szegedi Közlekedési Társaság október 31-e és november 2-a között a 3-as és 4-es vonalon halottak napi menetrend szerint közlekedteti járatait. A 4-es villamos vonalán nagyobb befogadóképességű járatok közlekednek, a 3-as vonalon este 8 óráig minden járat a Fonógyári útig jár. November 1-jén és 2-án a trolik és az 1-es villamosok vasárnapi menetrend szerint járnak. November 3-án valamennyi vonalon szombati, november 4-én vasárnapi menetrend lesz érvényben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Akcióban a szegedi zsebtolvajok

Szeged - Négy feljelentés is érkezett zsebtolvajokkal kapcsolatban a Szegedi Rendőrkapitányságra.… Tovább olvasom