Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Tények az implantátumügyben

Szeged - A Délmagyarország és a Délvilág szombati számában Háhné Balogh Ildikó kálváriájáról jelent meg egy írás.
A két sikertelen mellimplantátum-beültetésen átesett szegedi nő elmesélte ebben, hogy miután egy fővárosi magánklinikán elvégezték rajta az első beavatkozást, hogy betegsége után eltávolított emlőit pótolják, azokkal folyamatos problémái voltak. Mikor kiderült, hogy kiszakadtak, azokat szegeden távolították el, majd később ugyanitt kapott új melleket. Háhné a cikkben csupán "adjunktus úrként" emlegette az orvost, aki elmondása szerint fű alatt szerzett neki implantátumokat, amelyekről a beültetés után kiderült, hogy túl nagyok számára, így végül azokat is el kellett távolítani.

Mivel a Szegedi Tudományegyetem Plasztikai és Égéssebészeti osztályán én vagyok az egyetlen adjunktus, aki ilyen emlőrekonstrukciós műtéteket végez, joggal gondolhatják sokan, hogy a nevemhez fűződik ez az eset. Az igazság azonban az, hogy én csupán a legutolsó beavatkozásnál vettem részt asszisztensként, amelynek során a beteget megszabadítottuk a fájdalmakat és szenvedést okozó szilikonimplantátumtól. A korábbi beavatkozásokhoz, amelyek egyébként nem is a klinikán történtek, semmi közöm, és hitelrontásként értékeltem, hogy internetes fórumon hozzászólók kész tényként az én nevemmel hozták összefüggésbe az esetet.

Varga János, a Szegedi Tudományegyetem Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinikájának adjunktusa

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hulladéklerakók rekultivációja kezdődik a Dél-Alföldön

Elindul 26 Csongrád és Bács-Kiskun megyei település felhagyott szilárdhulladék-lerakójának rekultivációja. Tovább olvasom