Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 3°C Még több cikk.

Tetten érték az újszegedi betörőt

Szeged - A helyszínen sikerült elfogni a betörőt, aki az ablakon próbált bejutni egy Bérkert utcai családi házba.
Lakossági bejelentés alapján sikerült még a bűncselekmény helyszínén elfogni azt a férfit, aki kedd délelőtt tört be Szegeden a Bérkert utca egyik családi házába.

A 36 éves szegedi férfi betörte az ablakot, így jutott be a családi házba, ahonnan különböző műszaki cikkeket tulajdonított el 500 ezer forint értékben.

A férfi tevékenysége azonban szemet szúrt egy állampolgárnak, aki azonnal bejelentést tett a Szegedi Rendőrkapitányság Újszegedi Rendőrőrsén. A helyszínre küldött járőrök és nyomozók még a családi ház kertjében elfogták a menekülni próbáló tolvajt, aki a rendőrök érkezését látván eldobálta a lopott műszaki cikkeket. A helyszíni szemle során valamennyi eltulajdonított tárgy előkerült.

A tetten ért tolvaj gyanúsítottkénti kihallgatása során a terhére rótt cselekmény elkövetését elismerte.

Figyelemmel arra, hogy nevezett már több alkalommal volt büntetve hasonló jogsértések miatt, a Szegedi Rendőrkapitányság őrizetbe vette és a mai napon előterjesztést tett a Szegedi Városi Ügyészség felé előzetes letartóztatásának indítványozására.

Olvasóink írták

 • 6. piréz 2008. április 23. 17:34
  „Hogy én hogy utálom ezt a piréz társam, az ilyenek miatt kell szégyenkeznünk az utcán.”
 • 5. fehér erő 2008. április 23. 17:32
  „gondolom, piréz volt és csak enni akart. A műszaki cikkek meg segítették az esélyegyenlőségét.”
 • 4. DBLaci 2008. április 23. 16:50
  „"hogy nevezett már több alkalommal volt büntetve hasonló jogsértések miatt"

  megint megtalálom a hibát... Ez a fószer ezek szerint már 80 éves volt, ha többször leültették évekre. UGYE?? Vagy nem kapott az előzőkért semmit? Ja... Persze a villamoson önvédelemből cigányt karddal megsebesítő Mortimert lecsukták 3 évre, de egy betörő az smafu.

  Igazából az ilyen eseteket nyomon kéne követni, és előzménnyel hivatkozva megírni, hogy végül mennyit kapott ezért. Hátha lenne visszatartó ereje. (persze ha meg is kapja a büntetést)”
 • 3. c 2008. április 23. 15:55
  „ja és 4 napja szabadult a börtönből!!!”
 • 2. Tudós 2008. április 23. 13:56
  „Azért gyanúsított, mert csak a bíróság mondhatja ki hogy Ő volt (bűnös). Utána lesz elítélt (reméljük). Bár amilyen bírók ma dolgoznak... lehet, hogy még ez sem lesz elegendő, hogy elítéljék. Ha meg elítélik, akkor újra kiszabadul, és remélem ahhoz a bíróhoz tör majd be aki kiszabta rá a büntetést.”
 • 1. rt0831 2008. április 23. 12:31
  „Előre bocsájtom, nem értek a joghoz.

  Meg ahhoz sem ,miért kell egy tettenért tolvajt GYANUSÍTOTTként kihalgatni,hátha mégse ő volt?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Critical Mass Szegeden: az eső sem jelentett akadályt

Szeged - Szakadó esőben kezdődött meg Szegeden a tavaszi Critical Mass. A biciklivel demonstráló tömeg békésen haladt végig a Föld napján Szeged nevezetességein. És hogy hányan voltak? Nem tudni, sokan. Másfél millióan. Tovább olvasom