Délmagyar logó

2019. 05. 24. péntek - Eszter, Eliza Még több cikk.

Thürmer Magyar Annával találkozott

Szeged - Thürmer Gyula, a Magyar Kommunista Munkáspárt elnöke kedden délelőtt Magyar Annnával, a Csongrád megyei közgyűlés elnökével találkozott.
Thürmer szerint sok dologban egyetértenek, például hogy a falvakat és a vasúti szárnyvonalakat meg kell védeni és „megőrzendő érték a magyar oktatás" is.

A pártelnök Szegeden a megyei fenntartású múzeum előtt tartott sajtótájékoztatót amin elmondta: Gyurcsány Ferenc Megegyezés című vitairata elfogadhatatlan többek között azért, mert a külföldi tőkére épít.

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a holnapi Délmagyarországban és Délvilágban is!

Olvasóink írták

 • 8. tapsi 2008. szeptember 03. 09:28
  „Azért szerintem jó dolog, hogy ha párbeszéd alakul ki minden politikai formávió és a hatalom gyakorlói között. Bár azt éppen nem értem, hogy Magyar Anna miért találkozik a szélsőbaloldali párttal, amikor mondjuk a radikális jobboldalt csípőből elutasítja... Csak nem hazatalál? :)”
 • 7. Kolompár Rómeó 2008. szeptember 03. 06:57
  „Ebben a sok dologban szerintem mindeki egyetért, ezzel semmi egetrengetőt nem mondtak. Hiába, kemény ez a munka, le a kalappal az "képviselőink" előtt.”
 • 6. segitseg 2008. szeptember 02. 21:40
  „Remélem segiti Magyar Anna munkáját, meg szegedi Fidesz frakciót is, mert olyan oda adó a munkája az elmult évtizedekben, hogy éppen bele nem döglöttünk. A megyei közgyűlés polgári frakció vajon , most mit gondolhat, remélem a HIR TV. lehozza. Ez a hét vicce !”
 • 5. MUNKÁS, PARASZT, ÉRTELMISÉG 2008. szeptember 02. 21:13
  „ÉLJEN A MUNKÁSPÁR ! Thürmer Gyuszinak meg nagy tisztelet, az oda adó munkájáért .”
 • 4. Fidesz és a demagóg Mukáspárt: összenő, ami összetartozik 2008. szeptember 02. 18:30
  „.”
 • 3. DBLaci 2008. szeptember 02. 16:48
  „Bár a kommunista párt egy rossz vicc, egy gyalázat, hogy egyáltalán létezik még ma ennek a beteg eszmének ez a korcs maradéka, azért mégis amit mond, elfogadható. Persze a magyar érdekeket nem a kommunista párt fogja Magyarországon megvédeni, hanem egy nemzeti összefogás, vagy a Jobbik, ha már párt...”
 • 2. egy átlag 2008. szeptember 02. 16:39
  „Tragédia, hogy még az ördöggel is cimborál csak, hogy bejuthasson a hatalomba! Szegény Kádár elvtárs forogna a sírjában ha el nem lopták volna még a csontjait is!! Nem hiszem, hogy ilyen emberekre lenne szükségünk mint az emlitettek!
  " egy igazi csoró kommunista gyereke" írja ezt a véleményt!”
 • 1. btk78 2008. szeptember 02. 15:26
  „similis simili gaudet? :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szerdán Szegeden kampányol Morvai Krisztina

Szeged - Szegeden kezdi országjárását szerdán Vona Gábor, a Jobbik Magyarországért Mozgalom és a Magyar Gárda elnöke, valamint Morvai Krisztina, aki a Jobbik listáját fogja vezetni az európai parlamenti választásokon. Tovább olvasom