Délmagyar logó

2019. 06. 17. hétfő - Laura, Alida 20°C | 28°C Még több cikk.

Tilosban csintalankodni Szegeden

Szeged - „Anyám miatt otthon nem lehet", „a szabad ég alatt izgalmasabb", „extázisba hoz, ha tudom, hogy megláthatnak" – néhány indok a tilosban járóktól, magyarázatul arra, miért jó közterületen szexelni.
„Anyám miatt otthon nem lehet", „a szabad ég alatt izgalmasabb", „extázisba hoz, ha tudom, hogy megláthatnak" – néhány indok a tilosban járóktól, magyarázatul arra, miért jó közterületen szexelni. Az extrém helyek szerelmeseinek azonban nem árt tudni: akár tízezer forint bírságot is fizethetnek a csintalankodásért.

– Kéjes sikolyok szűrődnek ki éjszakánként a téli kikötőnél parkoló autókból – meséli a telepen lakó Gábor, aki rosszalvó lévén késői időpontban sétáltatja kutyáját. – Egészen elképesztő, lengéscsillapítókat sem kímélő jeleneteket láttam már itt. Persze én sem vetem meg az izgalmas szituációkat, de az udvarunknál tovább még nem merészkedtem.

Bírság a csintalankodásért

Tóth József, a Szegedi Közterület Felügyelőség csoportvezetője elmondta: – A szabálysértési rendelet szerint aki közterületen szexel, az megsérti a közerkölcsöt, és akár tízezer forintig terjedő helyszíni pénzbírságot is kaphat. A szegedi közterület-felügyelők jelentéseiben azonban eddig még nem szerepelt ilyen típusú feljelentés. 

Egy internetes felmérés szerint a párocskák legszívesebben autójukban vetik magukat egymásra a tilosban. Bár így is közterületen vannak, a zárt gépjármű biztonságot ad az éppen arra ténfergő járókelők fürkésző pillantásai elől. A pornóikon Ciccolina egy interjúban arra buzdított mindenkit, hogy az autóban való szexelést ki ne hagyják.

A huszonkilenc éves Andrea is hasonló véleményen van, de óvatosságra int. – Biztos vagyok benne, mindenki próbálta már extrém helyen. A tilosban csintalankodni mindenképpen érdekes. Extázisba hoz, ha tudom, hogy megláthatnak – mosolyog sejtelmesen. – Főleg, amíg fiatal az ember, hajlamos túlzásokba esni. Ez történt velem is, amikor a Tisza-parton, az újszegedi töltésen, a Laposon vagy a könyvtár polcai között pajzánkodtam a barátommal.

Polgárpukkasztás

Szollár György szexuálpszichológus magyarázata szerint a nyilvános helyen történő erotikus cselekedetek oka egyrészt a polgárpukkasztás, másrészt az, hogy a lebukás veszélye még izgalmasabbá teszi az együttlétet. Nem mindenkire jellemző ez az exhibicionista viselkedésmód, de akiben benne van, az rendkívüli módon élvezi a közterületen a szexet – magyarázza.

A felmérés népszerűségi listájának második helyét a férfivécé foglalja el, ezt követik a strandok, a kis zárt, fedetlen belső udvarok, a sikátorok, és végül az erkélyek. Az alig húszéves Attila ezek mindegyikét kipróbálta már, szinte sportot űz az extrém helyeken való páros meztelenkedésből. – Egy romantikus vacsora után kapott el bennünket a hév. Miután fizettem, az irányt nem a kijárat felé, hanem a férfivécébe vettük a barátnőmmel. Kénytelenek voltunk egy negyedórás szünetet is tartani, mert a mellettünk lévő fülkében ücsörgő férfinak problémája lehetett a vacsorával – meséli nevetve Attila.

Nem minden esetben vágyfokozó célzatú a csillagos ég alatt „kufircolni". Egy tizenhét éves fiú, aki a nevét nem árulta el, annyit fűzött hozzá a fiatalok nevében a témához, hogy ő azért kénytelen extrém helyeken átélni az erotikus perceket, mert az anyukája miatt otthon nem lehetne.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint kétszázmillió forint iskolákra, óvodákra

Szeged - A szegedi önkormányzati óvodák és iskolák összevonását és költöztetését a Nevelési-Oktatási… Tovább olvasom