Délmagyar logó

2019. 06. 16. vasárnap - Jusztin 20°C | 33°C Még több cikk.

Tiloson áthaladó szerb kamionnak csapódott Feszty IC - videó, galéria

Szatymazra tartott az 5-ös főúton az a szerb kamion, amely a lámpa tilos jelzése ellenére a vasúti átjáróba hajtott majd egy vonattal ütközött.

Személyi sérüléses baleset történt Szatymaz külterületén, az 5425-ös úton található vasúti átjáróban, ahol egy személyvonat és egy teherautó ütközött.

                                                          Videó: Axefly Vision

A helyszínelés és a műszaki mentés idején az 5425-ös út balesettel érintett szakaszán teljes útlezárás volt érvényben. A rendőrök mostanra feloldották a forgalomkorlátozást, az úttest ismét teljes szélességében járható.

Darabokra tört egy vonattal ütköző szerb kamion Szatymaznál. Fotó: Tudósító | Csipak Levente - GALÉRIA

A baleset kedd délután történt. A rendelkezésre álló adatok szerint egy teherautó sofőrje az 5-ös számú főútról Szatymaz irányába tartott, majd a vasúti kereszteződéshez érve, az átjáró fényjelző berendezésének tilos jelzése ellenére a sínekre hajtott, ahol egy Szeged felől érkező Feszty IC-vel ütközött. Az elsődleges adatok szerint a vonaton ketten megsérültek - közölte a rendőrség.

Legyen Ön is a tudósítónk!

Küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót az online@delmagyar.hu e-mail címre vagy használja a lentebb található beküldő modulunkat! Ha történik valami különös, valami rendkívüli a környezetében, ha szemtanúja egy balesetnek vagy egyszerűen csak nem tud elmenni valami mellett szó nélkül, akkor küldjön egy rövid hírt, fotót vagy videót.
 
A legjobb tudósításokért fizetünk!

A kiválasztott tudósításokat 3, 5 vagy 7 ezer forinttal jutalmazzuk. Nem minden megjelent tudósítói tartalom kap pénzdíjat, csak a szerkesztőség által kiválasztottak! A cikk mellett utólag jelezzük, hogy díjazott lett-e. A nyerteseket emailben értesítjük. További részletek itt.
A tudósítói tartalmakat a delmagyar.hu szerkesztői utólagosan ellenőrzik, szükség esetén pontosítják, az esetleges hiányos információkat kiegészítik, illetve a tartalmat egyéb közlésekkel egészítik ki. A tudósítói tartalmak beküldői ehhez hozzájárulnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pálinkás József: a németek is támogatják az ELI kihasználását

A német szövetségi kormány támogatja a szegedi ELI lézerközpont kapacitásainak hasznosítására szervezett nemzetközi konzorcium létrehozását. Tovább olvasom