Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Tippmester: sorsoltunk és átadtuk a márciusi ajándékokat

Szeged – Átvették a Tippmester márciusi fordulójának nyertesei jó megérdemelt ajándékaikat. De ezért "különmunkát" is kellett végezniük: kisorsolták az április forduló szerencséseit.
Márciusban indult Tippmester játékunk elérkezett első ünnepélyes pillanatához. A nyitóforduló legjobbjai vehették át nyereményüket a Szabadkai úti Sajtóházban. A négy díjazottból végül hárman jöttek el: a fődíjas Fehér Tamás, aki a Kosmodisk Prestige, autóülésre rögzíthető masszírozósáv boldog tulajdonosa mától, Wittmann Sándor, aki a Streamline Swing Stepper lépcsőző gépet nyerte és Gonda László, aki egy Fitness Pulse Computer - Pulzusmérő órával gazdagodott ma.

A három úriembernek azonban a nyeremények átvételén túl is akadt dolga. Kisorsolták ugyanis az „utódaikat", azaz azokat a játékosokat, akik áprilisban jutottak be a top tízbe. Ismert, a pontversenyt csopityu nyerte, míg a sorsolás az alábbi három tippmesternek kedvezett: kisgabesz viheti haza a lépcsőző gépet, szrezié a mágneses térdpánt míg goalkeeper a pulzusmérő órát nyerte meg.

Átvették a márciusi tippmesterek a nyereményeiket. Fotó: Segesvári Csaba (galéria)

Játékosaink elmondták az április forduló nem egészen úgy sikerült nekik, mint a márciusi, de attól még ugyanolyan lelkesen kezdtek neki a májusi körnek, mint a nyitónak.

A Dr. Levin mágneses térdpántot Gyuris Erika nyerte meg, ő sajnos nem tudott jelen lenni. Arra kérjük, nyereményével kapcsolatan egyeztessen velünk, írjon e-mailt! Jelentkezését május 31-éig várjuk. Amennyiben nem jelentkezik, akkor az áprilisi nyertesek sorsolásakor egy másik játékos nevét húzzuk majd ki a márciusi top tíz nyeretlen tippmesterei közül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Osszák meg velünk magyar érettségi élményeiket!

Szívük szerint átaludták volna azt a napot? Bármikor megírnák újra? Kedvenc költőjüket kapták? Fogalmuk nem volt hogyan kezdjenek hozzá? Várjuk élményeiket a kommentekben! Tovább olvasom