Délmagyar logó

2019. 03. 22. péntek - Beáta, Izolda 1°C | 17°C Még több cikk.

Tök jót futottak Ópusztaszeren

Tök jót futottak Ópusztaszeren
A szemerkélő eső sem zavarta azt a mintegy félezer résztvevőt, akik az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban rótták a köröket a III. Tök-Jó félmaraton és családi futónapon.
A különleges helyszín és a változatos távokra való nevezés lehetősége is vonzhatta a futás szerelmeseit vasárnap az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark területén megrendezett III. Tök-Jó félmaraton és családi futónapra. A szervező Platán SE ráadásul chipes időméréssel várta a sportolókat, így rögtön a célba érkezés után mindenki pontosan megtudhatta, hogy mennyi idő alatt teljesítette a kiválasztott távot.
 
Tök jót futottak Ópusztaszeren


A legkisebbek 2024 métert futottak, a nagyobbak 5 és 10,5 km-en is megmérethették magukat, a leghosszabb táv és a legnagyobb kihívás pedig a félmaraton volt. A rövidebb távokat az Emlékpark területén és környékén, a hosszabb távok pedig az Emlékpark és Kistelek között teljesíthették a résztvevők.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Dr. TIP: Hogyan alakul a gyermektartásdíj kérdése?

Dr. TIP: Hogyan alakul a gyermektartásdíj kérdése?
A legutóbbi cikkben azzal foglalkoztunk, hogy mi lesz a gyerekkel, ha válnak a szülők? Ehhez a témához kapcsolódóan most a gyermektartásdíjról lesz szó. Tovább olvasom