Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Tolvajokkal bővült a keresett megyei bűnözők toplistája

Szeged - A legkeresettebb Csongrád megyei bűnözők tablójára, a Top 10-re ezúttal hárman kerültek fel, és természetesen ugyanannyian le.
Az elmúlt hetekben újabb, régóta keresett bűnözőket fogott el a rendőrség, közülük hárman is szerepeltek a lapunkban legutóbb közölt Top 10-ben, azaz a legkeresettebb bűnözők tablóján.

A hódmezővásárhelyi és a makói rendőrök továbbra is keresik Bordás Imrét. A 27 éves vásárhelyi férfit csalással, lopással és sikkasztással gyanúsítják.

Kakuszi Ferencet már jóval több mint egy éve próbálják kézre keríteni, de eddig minden próbálkozás kudarcot vallott. Összesen hat körözést adtak ki a 40 esztendős férfi ellen, aki többek között Kisteleken autót, Szegeden pénzt és mobiltelefonokat lopott.

Balról jobbra: Bordás Imre, Kakuszi Ferenc, Kovács Zoltán, Lakatos József, Lenkefi Tamás, Martonosi Attila, Rekettyés Sándor, Szűcs Tibor, Tóth Andor és Tóth József.

Kovács Zoltánt a Szegedi Rendőrkapitányság körözi, lopással gyanúsítják. A 25 éves szegedi férfi idén június 29-én Szegeden egy kft. telephelyéről készpénzt és gépkocsit lopott. A kár meghaladja a nyolcmillió forintot.

A Csongrádi Rendőrkapitányság és a Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság is lopás miatt adott ki elfogatóparancsot Lakatos József ellen, a 30 éves férfit a bíróság csalásért körözteti.

Emeljék fel a telefont!

Már tizenkettedszer közöljük a legkeresettebb Csongrád megyei bűnözők toplistáját. A 107-et és a Telefontanú 80/555-111 ingyenes számát eddig is sokan tárcsázták lapunk olvasói közül. Segítségükkel már lebukott például régóta körözött fegyveres bankrabló, csaló és drogkereskedő.

A Szegedi Rendőrkapitányság lopással gyanúsítja Lenkefi Tamást. A 30 éves békéscsabai férfit a bíróság is körözi, mivel nem kezdte meg a jogerősen kiszabott közérdekű munkát.

Martonosi Attilát három rendőrkapitányság körözi. A 36 esztendős férfi többek között azzal gyanúsítható, hogy 2005 áprilisában Szegeden társával megvert egy férfit, áldozatukat bezárták saját lakásába, ahonnan nem engedték ki.

A szegedi rendőrök próbálnak Rekettyés Sándor nyomára jutni. A 32 éves szegedi férfit lopással gyanúsítják.

Szűcs Tibort a bíróság keresteti, a 30 éves hódmezővásárhelyi férfi ellen azért adtak ki körözést, mert kétszer is elítélték, de egyszer sem vonult be a börtönbe.

Tóth Andor 40 éves kiskőrösi lakost a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság körözi jelentős értékre elkövetett csalás megalapozott gyanúja miatt.

A Szegedi Rendőrkapitányság csalás és hitelsértés miatt keresi Tóth Józsefet. A 44 éves férfit a bíróság is körözi, mivel „elfelejtett" bevonulni a börtönbe korábbi büntetését letölteni.

(Az összeállítás a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság adatai alapján készült.)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A vezetési stílus nem másodlagos nemi jelleg

Szeged - A férfiak gyakran negatív jelzőkkel illetik a volánnál ülő nőket, szerintük nem tudnak… Tovább olvasom