Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Török Márk ítélet helyett megint halasztást kért

Szeged - Újból elhalasztotta a Csongrád Megyei Bíróság a tárgyalást Török Márk ügyében. Az SZTE EHÖK-elnök jogi képviselője a csütörtökre kitűzött tárgyalási napon azért kérte a halasztást, hogy legyen idejük átolvasni a fegyelmi eljárás minden aktáját.
A dokumentumokat ugyanis aznap kapták meg. Az egyetemet képviselő Szabó Imre jogi kari dékán ellenezte a halasztást és ítéletet kért. Szerinte a hallgató az eljárás során élhetett és élt is iratbetekintési jogával. Doblerné Alács Ágota bíró július 3-ára halasztotta a tárgyalást, bár hangsúlyozta: a felperes (Török) semmi újdonságot nem talál majd a papírokban, hiszen ismeri az iratokat.

Délmagyarország / Délvilág hírek Keresse a témát a holnapi Délmagyarországban és Délvilágban is!

Olvasóink írták

  • 1. Lord British 2008. június 19. 20:54
    „Aha, értem én. Persze, persze.. a normális eljárási rend az le van sz*rva Szabó úr ugye? Hiányosan küldözgetni azt önnek szabad...

    Tisztelt hölgyei és uraim akkor szeretném felhívni figyelmüket, hogy én egyetemi tanulmányaim alatt valamit nagyon elronthattam a vizsgákon, mert annak ellenére, hogy tudtam, hogy az oktató ismeri a jegyzet, vagy a vizsgatétel tartalmát én visszamondtam neki, hogy mi van benne..., míly meglepő.

    Eszem megáll a sok betokosodott katonácskán. Remélem azért a tükör még megy reggel, és sajnálom a tükröt, mert szerintem szerencsétlen inkább összetörne, mint magukat mutassa.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Falunapok és motorostalálkozó Zsombón

Zsombó - Pénteken kezdődik a zsombói eseménysorozat, amire külön busz is indul Szegedről és vissza,… Tovább olvasom