Délmagyar logó

2019. 04. 19. péntek - Emma Még több cikk.

Tudás és gazdaság

A Szegedi Tudományegyetem Környezet- és Nanotechnológiai Regionális Egyetemi Tudásközpontja (KNRET) környezettechnológiai és energetikai szemináriumot rendezett, melyen a tudásközpont kutatóinak eddig elért eredményeit ismertették.
A Szegedi Tudományegyetem Környezet- és Nanotechnológiai Regionális Egyetemi Tudásközpontja (KNRET) környezettechnológiai és energetikai szemináriumot rendezett, melyen a tudásközpont kutatóinak eddig elért eredményeit ismertették. A találkozót Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora nyitotta meg, aki kiemelte: a tudásközpont alapvető célja, hogy híd legyen az ipar és az egyetem között, segítse a gazdaság és a tudomány egymásra találását.

Ennek a hídnak egyik fontos pillére ez a belső fórum. A rendezvény tükörképének is tekinthető a minap megtartott ipari kapcsolatok napja, ahol – a híd másik pillérén – elsősorban az ipari partnerek értékelték a szegedi egyetemmel való eddigi együttműködésüket és a gyakorlatban is megvalósult közös kutatás-fejlesztési eredményeket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Katalin napsütést, a december havat hoz

A távlati előrejelzések azt mutatják, beigazolódhat a népi megfigyelés. A mai meleget a jövő héten… Tovább olvasom