Délmagyar logó

2018. 12. 09. vasárnap - Natália 1°C | 11°C Még több cikk.

Üdülési támogatások

A tavalyihoz képest 800 millió forinttal többet, 2,3 milliárd forintot fordít a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány a szociálisan rászorultak – kiskeresetűek, nyugdíjasok, munkanélküliek – üdülésének támogatására.
A közhasznú szervezethez pályázhatnak azok az aktív munkavállalók, illetve regisztrált munkanélküliek, akiknek havi bruttó együttes jövedelme nem haladta meg a kérelem benyújtását megelőző hónapban a 85 ezer forintot, és más munkaviszonyból vagy vállalkozásból származó jövedelmük (munkabér, gyes, gyed, gyet, ápolási díj munkanélküli ellátás) nincs. Részt vehetnek a pályázaton azok a nyugdíjasok, baleseti nyugellátásban vagy nyugdíjfolyósító szervek által folyósított nyugdíjszerű ellátásban részesülők, akiknek havi ellátása nem haladhatja meg a 74 ezer 100 forintot és más munkaviszonyból vagy vállalkozásból származó jövedelmük nincs.

A támogatásokra a www.udulesicsekk.hu internetes honlapról letölthető Pályázati adatlap 2006 című formanyomtatványon lehet pályázni. Az űrlapot április 30-áig kell eljuttatni a Magyar Nemzeti Üdülési Alapítványhoz (1519. Bp. Pf.: 563). A pályázatok elbírálása folyamatos.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alkotmánybíró lett Paczolay Péter

Balogh Elemér jogtörténész után a Szegedi Tudományegyetem újabb oktatója lett tegnap az… Tovább olvasom