Délmagyar logó

2019. 01. 17. csütörtök - Antal, Antónia 0°C | 11°C Még több cikk.

Új bérlakások Mórahalmon

Mórahalom - Az önkormányzat 110 szociális bérlakása gyarapodott tegnap kettővel.
A Holcim Hungária Otthon Alapítvány 5 millió 383 ezer forinttal támogatta a szociális bérlakások átépítését, amihez a város ugyanekkora önrésszel járult hozzá. Tegnap adta át a Röszkei út 39. szám alatti két szoba összkomfortos lakásokat Nógrádi Zoltán polgármester, országgyűlési képviselő és Márta Irén, az alapítvány kommunikációs igazgatója. A bérlő családokat az önkormányzat választotta ki; feltétel volt, hogy a várostól messze, tanyán élő, gyermeket nevelő rászorulók jussanak új otthonhoz. A 66, illetve 71 négyzetméteres lakásokért 12 ezer forint bérleti díjat kell fizetniük havonta.

Olvasóink írták

  • 3. CID 2009. február 18. 21:25
    „Na, mi van, Mórahalmon nincs net ?”
  • 2. illés 2009. február 13. 08:02
    „Azért nem, mert akkor el kellene ismerniük a saját hülyeségüket. Könnyű most mindent a válságra fogni, de ez már évek óta gyűrűzik. Észre kellett volna venni és nem belemenni a fejetlen fejlesztésekbe csak azért, hogy elmondhassák az első Tész, aki ezt is meg tudta csinálni. Kiváncsi vagyok a személycserében benne lesz-e az igazgatóság közte "20 éve Mórakert tag" Vargával és a többiekkel.”
  • 1. CID 2009. február 12. 21:20
    „Ez már volt egyszer. Akkor is megkérdeztem, miért nem a Mórakerttől elbocsájtott embereket reklámozzák ? Persze ez csak költői kérdés volt.....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A kendergyárat lebonthatják

Szeged - Nincs olyan fogalom, hogy ipari műemlék, egy épület vagy megfelel a műemléki kritériumoknak, vagy nem. Tovább olvasom