Délmagyar logó

2018. 12. 18. kedd - Auguszta -7°C | 2°C Még több cikk.

Új forgalmi rend – vágányépítés

Szegeden a Vám téren vágányokat építenek, ezért június 13-án, kedden üzemkezdettől június 14-én, szerdán üzemzárásig a 4-es villamos vonalán megváltozik a forgalmi rend.
Szegeden a Vám téren vágányokat építenek, ezért június 13-án, kedden üzemkezdettől június 14-én, szerdán üzemzárásig a 4-es villamos vonalán megváltozik a forgalmi rend. A tarjáni végállomás és Vitéz utcai megállóhely között villamosok közlekednek, a Vitéz utcától Kecskéstelepig villamospótló autóbuszok. A járművekre a Vitéz utcánál a közös villamos-autóbusz megállóhelynél lehet felszállni. A pótlóbuszok a villamosmegállók helyett a buszmegállókat használják. A Kecskésteleptől Tarján felé induló buszok a Szabadkai úti villamosmegállónál nem állnak meg, az utasok a szalámigyárnál vagy a Vám téri busz megállóban tudnak fel- és leszállni. A menetjegyek a vonal teljes hosszában érvényesek, átszállás után a számozatlan oldalukat is érvényesíteni kell.

A Vitéz utcánál létesített ideiglenes autóbusz-végállomás miatt június 12-én hétfőn délután 5 órától június 15-én csütörtökön éjfélig megállási tilalom lesz a Petőfi sugárút Ady tér bejáró és Vitéz utca közötti szakaszán, a villamosvágányok felől. A szabálytalanul parkoló járműveket elszállítják. A forgalmirend-változás a 3, 3F és 4A jelzésű járatok menetrendjét nem érinti.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Kika is jönne Szegedre

Bevásárlóközpontot terveznek Szegeden, a Szabadkai út és Móravárosi körút kereszteződésében. Lapunk… Tovább olvasom