Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 10°C Még több cikk.

Újabb 261 Szín 5-ös gyermek mosolyát kaptuk lencsevégre

Nem csökkent az érdeklődés a kisiskolások és a szüleik részéről a Szín 5-ös fotózás második napján sem. Ezúttal az első alkalomnál is többen, kétszázhatvanegyen fényképezkedtek velünk Szegeden, a Technika Házában.
A tízéves Hegedűs Ákos egy jókora ragtapasszal a térdén érkezik az anyukájával és az öccsével, lapunk Szín 5-ös fotózásának második napján. A vagány, harmadikos fiúcska előbb farkasszemet néz a kameránkkal, majd miután a horzsolása felől érdeklődünk, büszkén fedi fel előttünk a pólójával eltakart többi plezúrt is. – Semmiség az egész – mondja lezseren – görkorizom és wakeboardozom, így szereztem ezeket a karcolásokat.

Eurodisney és telefon

Játékunk fődíja egy négyszemélyes családi út a Párizs melletti gyermekparadicsomba, Eurodisney-be, a Gold Sun Travel szervezésében. A második helyezett digitális fényképezőgépet, a harmadik Samsung mobiltelefont kap. A 4–6. helyezetteknek 15 ezer forint értékű Printker vásárlási utalványt adunk át.

– Otthon van egy ötméter átmérőjű trambulinja, azon gyakorolja az ugrásokat, hogy a vízen jobban sikerüljenek a trükkjei – világosít fel az anyukája, Hegedűsné Kovács Heni, akitől fölösleges is megkérdezni, hogy vajon félti-e a csemetéjét? Igazán akkor esik le az állunk, amikor Ákos kiscsoportos öccséről, Olivérről is kiderül, hogy az extrém vízi sport a kedvence. Naná, semmiben sem akar lemaradni a bátyjától. Úgyhogy addig nyúzza a mamát, amíg róla is készül fotó.

Veres Beáta két cserfes lánykával érkezik. A nyolcéves kislányával, Fruzsinával és a szintén elsős Sárával, akik annak ellenére országos barátnők, hogy nem is egy suliba járnak. – Jaj de jó, híres leszek! – visítja Fruzsi, miután megtudja, hogy benne lesz az újságban. Sárika is szót kér, megszokásból még jelentkezik is, pedig már vége az iskolának. – Harmadik lettem a szépírás versenyen – büszkélkedik különösebb kérdezés nélkül.


Fotózási helyszínek

Szeged (Technika Háza, Kígyó u. 4.): június 26., 12–17 óráig.
Csongrád (Művelődési Központ, Szentháromság tér 8.): június 25., 14–17 óráig.
Makó (Hagymaház, Posta u. 4.): június 25., 13–18-ig.
Szentes (Ifjúsági Ház, Tóth J. u. 10–14.): június 26., 13–17 óráig.
Hódmezővásárhely (Petőfi Sándor Művelődési Központ, Szántó K. J. u. 7.): június 27., 13–18 óráig.
Mórahalom (Aranyszöm Rendezvényház, Röszkei u. 1.): június 27., 14–17 óráig.
Kistelek (Rendezvényház, Kossuth u. 5–7.): június 28., 14–17 óráig.
Mindszent (Művelődési Ház, Szabadság tér 37.): június 28., 14–16 óráig. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A pályakezdők közül sokan elvándorolnak Szegedről

A szegedi fiatalok jelentős része nem találja a neki megfelelő állást a városban, ezért más hazai… Tovább olvasom