Délmagyar logó

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 16°C | 25°C Még több cikk.

Újabb kormányhivatali dolgozó kapott támogatást Szegeden

Juhász Tünde kormánymegbízott és Holubán Csilla, a Szegedi Járási Hivatal vezetője újabb kormánytisztviselőt köszöntött gyermeke születése kapcsán.
Ez már a második ilyen alkalom volt a megyeszékhelyen, ezúttal az édesapa, Ruzsáli Pál Péter részesült az egyszeri, 200 ezer forintos családalapítási támogatásban, amit akkor kapnak a kormányhivataloknál dolgozó köztisztviselők, ha gyermekük születik, vagy örökbe fogadnak. Ezt egy márciustól életbe lépett új jogállási törvény teszi lehetővé. Ruzsáli Pál 2015 óta erősíti a Szegedi Járási Hivatalt, a környezetvédelmi és természetvédelmi osztály munkatársa. A családba már a második gyermek érkezett meg, Panni idén március 26-án látta meg a napvilágot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Krízisambulanciákon segítenek a kapcsolati erőszak áldozatainak

Krízisambulanciákon segítenek a kapcsolati erőszak áldozatainak
Hét krízisambulancia nyílt meg 2018-ban országszerte a kapcsolati erőszak áldozatainak megsegítésére. Az Ökumenikus Segélyszervezet és az Emberi Erőforrások Minisztériuma országos kampányában két óriás matrjoska baba segítségévelarra hívják fel a figyelmet: az erőszak nem elfogadható, és van segítség. Tovább olvasom