Délmagyar logó

2019. 07. 21. vasárnap - Dániel, Daniella 18°C | 33°C Még több cikk.

Újabb tanú szólalt meg kenőpénzügyben

Újabb férfi szólalt meg annak az állítólagos 250 millió forintos kenőpénznek az ügyében, amelyet Botka László szegedi és Toller László egykori pécsi polgármester kért és kapott egy ingatlanberuházás kapcsán - írja a Magyar Idők.
A lapnak megszólaló B. A. azt állítja: kétszer találkozott Budapesten Botka Lászlóval, egyszer pedig kollégáját fuvarozta Szegedre, mert a polgármester akkor oda kérte a kenőpénzt. A férfi azt is mondta, hogy ő vette ki a bankból azt az ötvenmillió forintot, amit F. Attila az Országházhoz közeli étteremben adott át a két szocialista politikusnak.

Mint arról lapunkban is beszámoltunk, néhány hete bíróságon tett tanúvallomásban mondta el F. Attila, hogy a 2000-es évek elején német befektetők képviseletében keresett fejleszthető ingatlant. Elmondása szerint a pécsi Szent István-aknát Botka László ajánlotta a figyelmébe, aki jó barátságban volt Toller Lászlóval. Az ingatlan megszerzésének felgyorsításáért kért és kapott összesen 250 millió forintnyi kenőpénzt a két politikus.
A szegedi polgármester korábban szemenszedett hazugságnak nevezte az állításokat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lépcső az udvariassághoz a Petőfi Sándor Általános Iskolában

Lépcső az udvariassághoz a Petőfi Sándor Általános Iskolában
Elnézést kérek! Légy szíves! Rám mindig számíthatsz. Ilyen mondatok közt élik mindennapjaikat a… Tovább olvasom