Délmagyar logó

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Újabb tolvajok a Csongrád megyei Top 10-ben

Két új név került fel a legkeresettebb Csongrád megyei bűnözők legfrissebb toplistájára. Az elmúlt években olvasóink segítségével fegyveres rabló, drogterjesztő, csaló, magyar és külföldi állampolgár, fiatal, középkorú és idős bűnöző került rendőrkézre. Ezúttal nő nincs a bűnöstablón.
A 33 éves Berec Istvánt a Szegedi Rendőrkapitányság csalás, az érdi kapitányság sikkasztás és hitelsértés, a VI. kerületi pedig gazdasági adatszolgáltatás elmulasztása miatt keresi.

Csalás, lopás és hamis vád miatt körözik Búza Jánost. A 42 éves tiszaszigeti férfit több rendőrkapitányság is szeretné elfogni.

Bordás Imrét a hódmezővásárhelyi és a makói rendőrök keresik. A 27 éves vásárhelyi férfit csalással, lopással és sikkasztással gyanúsítják.
Kakuszi Ferencet már több mint egy éve próbálják kézre keríteni. A 40 esztendős férfit többek között azzal gyanúsítják, hogy Kisteleken autót, Szegeden pénzt és mobiltelefonokat lopott.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság lopás, a megyei bíróság lopás és szabadságvesztés letöltésének elmulasztása miatt keresi a 37 éves Köles Lászlót.

Olvasóink segítettek

Hatodszor közöljük a legkeresettebb Csongrád megyei bűnözők toplistáját. A rendőrségnek tucatnyi esetben lapunk olvasói mondták meg, hogy hol rejtőzködik például a régóta körözött bankrabló vagy drogkereskedő. Jó néhány, évek óta rejtőzködő gyanúsítottat sikerült így elfogni. A rendőrség kéri, hogy aki ezekről a személyekről bármilyen információ birtokában van, tárcsázza a 107-t vagy a Telefontanú ingyenes 80/555-111-es számát.

Lakatos Józsefet négy kapitányság körözi, köztük a csongrádi. Már „törzsvendég" a toplistán. A 29 éves szegedi férfit lopással, sikkasztással és csalással gyanúsítják. A szegedi bíróság is elfogatóparancsot adott ki ellene.

Martonosi Attilát három rendőrkapitányság körözi. A 36 esztendős férfi többek között azzal gyanúsítható, hogy 2005 áprilisában Szegeden társával megvert egy férfit, áldozatukat bezárták saját lakásába, ahonnan nem engedték ki.

Szabó Szabolcsot a Szegedi Rendőrkapitányság körözi csődbűntett miatt. A férfit csalással és sikkasztással is gyanúsítják, ráadásul jogerős ítélet ellenére nem vonult be a börtönbe.

Tapasztó Szabolcsot lopás miatt keresi a Szegedi Rendőrkapitányság. A 29 esztendős férfira a szegedin kívül még 5 különböző kapitányság vadászik, lopással és csalással gyanúsítják.

Tóth József 43 éves férfit a Szegedi Rendőrkapitányság körözi, csalással és hitelsértéssel gyanúsítják, valamint őt is keresteti a bíróság, mivel egy korábbi ítélet ellenére nem vonult be a börtönbe.

Az összeállítás a Csongrád Megyei Rendőr-
főkapitányság adatai alapján készült

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elkelt a Szent István tér legrosszabb állapotú háza

Százhuszonhatmillió forintért vásárolta meg egy budapesti cég a Szent István és a Szent Mihály utca… Tovább olvasom