Délmagyar logó

2019. 05. 27. hétfő - Hella Még több cikk.

Újabb Top 20-as bűnözőt sikerült kézre keríteni

Alig egy héttel Peczolt Péter elfogása után újabb megyei Top 20-as bűnözőt sikerült elfognia a rendőrségnek. Lapunk a közelmúltban bemutatta a Csongrád megyében leginkább keresett bűnözőket, talán ennek is szerepe volt abban, hogy előbb Peczolt, most pedig Csurár Mihály nyomára akadtak. A 21 éves férfit rablás elkövetésével gyanúsítják.
Csurár még tavaly nyáron surrant be egy szegedi lakásba, ahonnan az ott talált laptoppal próbált elmenekülni. Vakmerő akciójában a ház tulajdonosa megzavarta és megpróbálta visszavenni számítógépét. A rabló azonban fellökte őt, és a laptoppal együtt elfutott.

A körözött bűnözőt lakossági bejelentések és alapos rendőri munka összehangolása révén sikerült kézre keríteni. Az elfogás pontos körülményeiről azonban nem kaptunk tájékoztatást. Így azt sem tudhattuk meg, hogy a férfit Szegeden, a megyében vagy azon kívül sikerült őrizetbe venni.

A bűnöző elfogása után a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője visszavonta azt az ötvenezer forintos jutalmat, amit a nyomravezetőnek ajánlottak fel. Azt azonban jogszabály tiltja, hogy elárulják: kifizették-e valakinek a „vérdíjat".

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gregor rapült a színpadon

Két nagyszabású koncertet adott a Rapülők Budapesten. Geszti Péter zenekara közel százfős… Tovább olvasom