Délmagyar logó

2018. 12. 19. szerda - Viola -9°C | 1°C Még több cikk.

Újdonságok lapunk ügyfélszolgálatán

A megszokott szolgáltatásokon kívül több újdonságot is kínálunk olvasóinknak a Délmagyarország június elején megnyílt új ügyfélszolgálati irodájában, a szegedi Kölcsey utcában. Most már azok is betérhetnek hozzánk, akik parkolószelvényt vásárolnának.
Fotó: Frank Yvette
Olvasóink, hirdetőink és partnereink többsége már tudja, hogy amióta a Délmagyarország kiadója és szerkesztősége elköltözött a Stefániáról, azóta ügyfélszolgálati irodánk is máshol található. Néhányan azonban még a régi helyen keresnek bennünket, ha hirdetést szeretnének feladni, levelet akarnak megjelentetni, előfizetnének napilapunkra, vagy valamilyen kérdéssel fordulnának hozzánk. Mindezeket megtehetik új belvárosi ügyfélszolgálatunkon, amely a Kölcsey utca 5. szám alatt működik.

A megszokott szolgáltatások mellett újdonságokat is kínálunk. Például ebben a hónapban hirdető ügyfeleink játszhatnak és nyerhetnek. Az apróhirdetést vagy gratulációt feladó olvasóinknak nem kell mást tenniük, mint gurítani egyet a dobókockával. Minden pontszámnak egy-egy ajándék felel meg: például kulcstartó, strandlabda, manikűrkészlet, bevásárlótáska, jojó és bögre lehet a nyeremény.

Másik újdonság, hogy az autósok ezentúl a Délmagyarország ügyfélszolgálatán is vásárolhatnak parkolószelvényt. Ezenkívül a kiadónk által megjelentetett Déli Aprót is megvehetik nálunk azok, akik az apróhirdetéseket kívánják böngészni.

Jegyeket is árusítunk. Jelenleg a hónap végén kezdődő Makói Muzsika előadásaira kapható belépő, amelyhez előfizetőink 100 forintért juthatnak hozzá. Még a legnépszerűbb produkcióra, az Evitára is lehet jegyet vásárolni szegedi irodánkban – korlátozott számban. Már az augusztus végi Szegedi Ifjúsági Napokra is kínálunk jegyet és bérletet. Aki pedig olvasnivalót keres a nyári szabadidő eltöltéséhez, annak is érdemes betérnie hozzánk, mert előfizetői hűségkuponnal 500 forintos kedvezménnyel kaphatja meg az aktuális sikerkönyveket.

Folyamatosan működik a DM-butik is: ügyfélszolgálatunkon megtalálhatók a Délmagyarország és a Cégregiszter emblémájával ellátott ajándéktárgyak – az üvegből készült sakkészlettől és a fürdőlepedőtől az esernyőn keresztül a plüsskacsáig.

A Délmagyarország Kölcsey utcai ügyfélszolgálatán munkanapokon reggel fél 8 és délután fél 6 között két kollégánk várja olvasóinkat és partnereinket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elhunyt Halász Miklós

Hatvanesztendős korában váratlanul elhunyt Halász Miklós Táncsics Mihály-díjas újságíró. Lapunk… Tovább olvasom