Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Újjászületés-gála a Pinceszínházért

A Belvárosi mozi Zsigmond Vilmos termében ma este tartják az Újjászületés-gála a Pinceszínházért című játékonysági estet.
A többször elöntött Horváth Mihály utcai pincéből új helyre költözik a szegedi Pinceszínház: a Dugonics téri új játszóhely kialakítása 15 millió forintba kerül. Kancsár Józsefék hitelfelvétellel, szponzori támogatással, továbbá jótékonysági gálával próbálják előteremteni a beruházás részben még hiányzó fedezetét. Az Újjászületés-gála a Pinceszínházért című estet ma 19 órától tartják a Belvárosi mozi Zsigmond Vilmos termében. A gálára a mozi jegypénztárában kaphatók 3000 és 5000 forintos belépők. A legszerencsésebb nézők hegyvidéki wellness-hétvégét nyerhetnek.

A gálán Farkasházi Réka és Angyal András a Szombat esti lázból adják elő a legkedveltebb táncaikat. Videón megszólal majd sok neves művész is, akik szívügyüknek érzik a Pinceszínház újjászületését, így többek között hallható lesz Koltai Róbert, Mikó István, Mácsai Pál, Eperjes Károly.
Fellépnek továbbá a Szegedi Nemzeti Színház művészei: Dobos Katalin, Fekete Gizi, Csorba Kata, Jakab Tamás, Papp Gabi, Janik László, Kiszely Zoltán, Merényi Nicolette, Somló Gábor, Járai Máté, Boncz Ádám és Szilágyi Annamária, valamint Németh József és Hegedűs Zoltán. Eszenyi Enikő pedig A gyönyörben nincs középút című önálló estjével támogatja a Pinceszínházat, amit pénteken láthat a közönség.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kilencven éve halt meg Tömörkény István

Kilencven éve hunyt el Tömörkény István író, régész és etnográfus, a Szeged környéki népélet írója,… Tovább olvasom