Délmagyar logó

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Újra a ligetben lesz a majális!

Ismét az Erzsébet Ligetben és a Zápor-tónál lesz a majális Szegeden. A ligetben már április 30-án elkezdődnek a programok.
A szervezők szerint a Dél-Alföld legnagyobb ünnepi vidámparkját építik fel az idei szegedi majálisra. A rendezvényt beharangozó sajtótájékoztatón Németh István, a Szegedi Városkép Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a majálist idén újra az újszegedi Erzsébet Ligetben és a Zápor-tónál rendezik meg.

A ligetben már április 30-án kedden 16 órakor indulnak a programok a Délikert Napsugár Táncegyüttes műsorával, amelyet Indigó koncert és az Útközband zenekar koncertje követ. Az estét pedig Kocsis Tibor és Bebe zárja.
Május elsején délelőtt fél tíztől szól majd a zenés ébresztő. Utána pedig folyamatosan lesznek programok. Fellépnek például a Kozmosz Egyesület és az Ex-treme Dance School táncosai, a Vásárhelyi Katonazenekar és a Szegedi Nemzeti Színház művészei. Este a Coco Bongo koncertje, Vastag Csaba és Wolf Kati fellépése lesz.

A Zápor tónál május elsején 10 órakor kezdődik a zenés program a Csiga Duó fellépésével, amit egy hipp hopp műsor követ a Skillful Dance Tánciskolától. A délutáni táncos programok után Szűcs Judith és az Útközband zenekar koncertje zárja majd a programokat. Természetesen mindkét helyszínen lesznek árusok és büfések is, akik sörrel és virslivel várják a látogatókat.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kubatov: Szabó Bálint az maradt, ami 20 éve is volt

Kubatov: Szabó Bálint az maradt, ami 20 éve is volt
Szerda este Szegeden, a Professzorok Batthyány Köre tagjainak találkozóján vendégeskedett Kubatov… Tovább olvasom