Délmagyar logó

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 4°C | 21°C Még több cikk.

Újságíróbál a Forrásban

Néhány év kihagyás után ismét megszervezik Szegeden január 28-án a Csongrád megyei újságíró bált. Ez a meghívó mindenkinek szól. A bál ugyan az újságíróké, de szeretettel várják a szervezők mindazok jelentkezését, akik együtt kívánnak szórakozni a média megyei képviselőivel.
Ez a meghívó mindenkinek szól. A bál ugyan az újságíróké, de szeretettel várják a szervezők mindazok jelentkezését, akik együtt kívánnak szórakozni a média megyei képviselőivel. A főszponzor a Délmagyarország, támogatja a bált a Városi TV és a Rádió 88, és ott lesznek más médiumok képviselői is. A Magyar Újságírók Országos Szövetségének vezetői közül a szegedi rendezvény megnyitását Eötvös Pál elnök vállalta.

A szervező – Rózsa B. György, a Magyar Rádió egykori munkatársa – olyan vendéget igyekezett meghívni, aki mostanában topon van a hazai zenei életben, ezért esett Gáspár Lacira a választása.

– Kellemes emlék fűz Szegedhez, hiszen első lemezem első vidéki bemutatókoncertjére éppen itt került sor – nyilatkozta az énekes. – Egyébként nemcsak énekelni járok ide, hanem nézőként, lelkes rajongóként is itt ültem a közönség között tavaly nyáron, hogy meghallgathassam George Benson koncertjét. Az előadás után személyesen is találkoztam gyerekkori kedvencemmel. Megtiszteltetés volt hosszasan elbeszélgetni a világhírű énekessel, akinek a dalával mutatkoztam be annak idején a Megasztár műsorában.
– Milyen évet zárt 2005-ben?

– Nagyon jót! Év végén jelent meg a Bárhol jársz című lemezem, ami hihetetlenül gyorsan bearanyozódott, és örülnék, ha platinalemez lenne belőle. Most kaptam meg a Danubius Rádió értékelését, náluk én lettem az év énekese, enyém az év albuma (Bárhol jársz), és enyém a legtöbb szavazatot kapott sláger, a Ma éjszaka. Mi kell ennél több? Annyi szakmai és közönségdíjjal jutalmaztak egész évben, hogy maradéktalanul boldognak érzem magam. Tele vagyok alkotókedvvel, remélem, a formámat sikerül átmentenem 2006-ra is. Örülök, hogy megtisztel a közönség, hogy nemcsak a koncertekre jönnek el, hanem immáron két éve az interneten is működik rajongói klubom.

A bálon az Atlantis zenekar játszik, fellépnek a Princek, akiket már ismer a helyi közönség, hiszen a három fiatal, jól képzett hegedűs több alkalommal is meglepte már Dél-Magyarország közönségét a klasszikus és a modern zene ötvözete jegyében készült műsorával. A vendégek számára – természetesen díjakért – amatőr táncversenyt rendeznek, lesz tombola, és aki nem lakik jól a háromféle menüvel, annak éjfél után jönnek az újabb falatok. Kitűnő borokról gondoskodott a bál szegedi társszervezője, a Pálma Reklámstúdió. Érkezéskor kóstolót tartanak, majd egész éjszaka díjmentesen rendelhetnek a vendégek a Sóshalmi Pincészet és a tállyai Szent Vincze Pince boraiból, valamint a Borsodi Sörgyár Prémium söréből. A belépők ára 12 ezer forint, a műsor, az étkezés és a felkínált italok korlátlan fogyasztása – mind benne foglaltatik.

Jegyek a szegedi társszervező irodában, a Pálma Reklámstú-
dióban kaphatók, az Arany János utca 7. szám alatt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Valami bűzlik a Szivárvány utcában

Évek óta szenvednek az elviselhetetlen bűztől és tartanak a fertőzéstől az egyik móravárosi ház… Tovább olvasom