Délmagyar logó

2019. 05. 21. kedd - Konstantin Még több cikk.

Ünnepélyes tanévzáró az alsóvárosi iskolában

Nagy Anita, Sápi Orsolya és Szűcs Barbara kapta a Kazali Imre-díjat szombaton Szegeden az Alsóvárosi Általános Iskola tanévzáró ünnepségén. A három végzős diákot azért jutalmazták meg, mert nyolc éven keresztül kiemelkedő tanulmányi eredményt nyújtottak.
Szegeden az Alsóvárosi Általános Iskolában szombaton megrendezett ünnepséggel hivatalosan is véget ért a szegedi általános iskolákban a tanév. Az ünnepélyes tanévzárón Botka László polgármester átadta az Alsóvárosi Közhasznú Egyesület által alapított Kazali Imre-díjat annak a három végzős diáknak, akik nyolc éven keresztül kiemelkedő tanulmányi eredményt nyújtottak.

A helyi civil szerveződés az Alsóvárosi Népiskola neves tanítójának emlékére alapított díjat öt évvel ezelőtt. Az emlékplakettet és pénzdíjat minden évben legfeljebb három, az Alsóvárosiban tanuló, nyolc éven át kiemelkedő teljesítményt nyújtó diák kaphatja meg. Idén Nagy Anita, Sápi Orsolya és Szűcs Barbara vehette át a díjat. Az intézménybe ötszáz diák jár, idén nyolcvanan végeztek.

A tanévzáró ünnepségen beiktatták az iskola új igazgatóját, Tibai Józsefet, aki tíz éven át volt az intézmény igazgatóhelyettese.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megint mindenki maga irt szúnyogot

Egyszer volt összehangolt szúnyogirtás Csongrád megyében – és lehet, hogy utoljára. A múlt… Tovább olvasom