Délmagyar logó

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 4°C | 21°C Még több cikk.

Ünnepi változások a közlekedésben

Az ünnepi hétvége miatt és a második félév első napjától módosul a közlekedési társaságok menetrendje.
Az állami vasúttársaság ünnepi intercity járatokat és mentesítő vonatokat közlekedtet a hosszú hétvégén Kelet-Magyarországon. A megyét érintő Budapest–Szeged, Szeged–Debrecen–Miskolc IC mentesítő vonatok június 5-éig naponta indulnak.

Június elsejétől Szegedről Aradra nem jár többet Volán-busz. Szintén júniustól a Szegedről Hévíz, Szentes, Röszke–Mórahalom és Ásotthalom felé járó egyes buszok új megállóhelyeken is megállnak.

A Tisza Volán pünkösd táján járatait az országos menetrendi naptár alapján közlekedteti. Ma a hét utolsó munka- és tanítási napja van, szombat szabadnap, pünkösdvasárnap munkaszüneti nap, pünkösdhétfő munkaszüneti nap, egyben a hét első munka- és tanítási napját megelőző nap. A Volán más városban más közlekedési rendet is választhat.
A Tisza Volán a hosszú hétvége miatt a májusi, és a május második felére érvényes bérletek érvényességét egy nappal meghosszabbítja, tehát azok június 6-án 24 óráig érvényesek utazásra. Részletes információ az autóbusz-állomásokon valamint a Közönségkapcsolati Irodán (62/550-190) kérhető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szegedi világpremier Christopher Lamberttel

Világpremier lesz jövő héten Szegeden: A harag napja című magyar–angol koprodukciós filmet a… Tovább olvasom