Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Út közepén sétáló férfit ütöttek el a bordányi úton

Szeged - Gyalogost gázolt halálra egy személyautó vasárnap kora este, Szeged-Kiskundorozsmától néhány kilométerre, a bordányi úton.
A rendőrség elsődleges adatai alapján a személyautó Szeged felé tartott, amikor az út közepén két kivilágítatlan, sötét ruhát viselő gyalogost észlelt a sofőr. A gépkocsivezető már nem tudta kikerülni őket, és egyiküket elsodorta. A középkorú férfi azonnal életét vesztette, társa pedig elhagyta a baleset helyszínét.

Olvasóink írták

 • 5. polo 2007. december 18. 15:59
  „járdát kellene épiteni a falukban és lehet hogy azon mennének, de nem biztos faluhelyen divat vagy megszokás az uton menni akkor is ha van járda”
 • 4. en 2007. december 03. 14:45
  „Azért nem maradtunk,mert a balesetet nem láttuk, nem tudtunk volna érdemben segíteni. Bámészkodni meg felesleges. Aki látta a balesetet, azok ott maradtak, ránk nem volt szükség. Volt ott egy busz, rajta utasok, és még 2 autós, akik látták. Ők biztosan segítettek.”
 • 3. Marton Frigyes 2007. december 03. 11:54
  „Sajnos ezeken a multszázadi utakon mindennapos dolog ez.”
 • 2. karlvonbanhoff 2007. december 03. 10:16
  „Azt azért nem értem miért nem vártad meg a rendőröket és mondtad el nekik is az esetedet.
  Lehet,hogy sokat segítettél volna a másik autósnak.”
 • 1. en 2007. december 03. 08:20
  „Sajnos én is ott voltam a baleset helyszínén. Mi is Szeged felé tartottunk, ismerjük a környéket, tele van az út szélén botladozó részegekkel. Kb. félúton voltunk Szeged felé, amikor az út szélén megláttunk valakit. Visszafordultunk, és egy másik autóssal együtt mentünk a férfihoz, azt hittük baleset érte, de nem... Tök részegen elaludt az úttestől kb. fél méterre. Amikor sikerült felállítani elindult Bordány irányába, amikor is csattanást hallottunk, és tőlünk 100 méterre egy autós elütött egy másik részeget. Egyszerűen kicsellent a szerencsétlen autós elé, aki már nem tudott megállni. Lehet, hogy egymást kereste a két részeg.
  A rendőrséget és a mentőket már nem vártuk meg, nem hinném, hogy szükség volt ott bámészkodókra.
  Az egészben csak az a szörnyű, hogy egy édesanya és egy gyerek lesz az, aki egész életében azzal kell hogy éljen, hogy egy embert halálra gázoltak, holott ők tehetnek legkevésbé az egészről.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beskatulyázhatatlan szemét

Szeged - Órákig hezitált az a szegedi lakos a Béla utcában, aki önmagát nem kímélve cipelte szemetes… Tovább olvasom