Délmagyar logó

2019. 06. 24. hétfő - Iván 19°C | 27°C Még több cikk.

Utasvárókba kerülnek a novellák

Álljon meg egy novellára! címmel novellaíró pályázatot hirdet a JCDecaux. A nyertes munkák a főváros és a megyeszékhelyek legforgalmasabb utasváróiba kerülnek ki, az első három helyezett pedig pénzjutalomban is részesül.
 Az idén harmadik alkalommal meghirdetett pályázat révén a tömegközlekedők várakozással töltött percei tartalmasabbá, kellemesebbé, szórakoztatóbbá válnak. A citylightokon megjelenő kisprózákat nagyjából egymillióan olvashatják el nyáron. Az először 2017-ben meghirdetett pályázatra akkor 2500, tavaly már 3800 írás érkezett. A Grecsó Krisztián József Attila-díjas költő, író vezette szakmai zsűri ebből válogatta és válogatja ki idén is a legjobb húszat. Az esélyegyenlőség érdekében a pályázat anonim, egy szerző legfeljebb három, egyenként 3600 és 4000 karakter közti terjedelmű prózai alkotással jelentkezhet május 1-jéig. A legjobbnak ítélt alkotás szerzője 300 ezer forintos pénzdíjban részesül, a második 200 ezer, míg a harmadik helyezett 100 ezer forintot kap. A pályázattal kapcsolatos bővebb információk a http://novella.jcdecaux. hu weboldalon olvashatók, jelentkezni és a műveket feltölteni is itt lehet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Közlekedésfejlesztés régen és ma: a föld alatti villamos csak terv maradt

Közlekedésfejlesztés régen és ma: a föld alatti villamos csak terv maradt
Olvasónktól érkezett a jelzés, miszerint a 60-as évek elején azt tervezték Szegeden, hogy föld alá viszik a villamost a belvárosban. Hogy miért maradt ez terv, és ma mit tesznek a forgalom mérsékléséért, Majó-Petri Zoltánt kérdeztük. Tovább olvasom