Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Utazáskiállítás

Ma 13 órakor nyílik meg a XIII. szegedi utazáskiállítás a Hangár Expó- és Konferencia-központban. A kiállítás – amely április 2-án, vasárnap este zárja kapuit – szombaton és vasárnap 10–18 óra között tart nyitva.
Ma 13 órakor nyílik meg a XIII. szegedi utazáskiállítás a Hangár Expó- és Konferencia-központban. A kiállítás – amely április 2-án, vasárnap este zárja kapuit – szombaton és vasárnap 10–18 óra között tart nyitva. A mintegy 80 kiállító elhozza Szegedre a magyar városok és a vidék programjait, üdülési lehetőségeit, valamint a külföldi utak kínálatát. Románia és Erdély kézművestermékekkel, ételek, italok helyszíni elkészítésével is bemutatkozik. Szeged önálló standot állít. A felnőttbelépő 600, a kedvezményes 300 forintba kerül.

A kiállítás együttműködő partnere továbbra is a Cora Áruház, amelynek Cora–Hangár körjáratai 15 percenként indulnak a Cora Áruháztól március 31-én, pénteken 12.30 és 18.30 között, április 1-jén, szombaton és 2-án, vasárnap 9.30 és 18.30 között. A Hangár Expóhoz betérő első járat a Damjanich utcai megállóból pénteken 12.25-kor, szombaton és vasárnap 9.25-kor indul. A körjáratban közlekedő autóbuszok a Hangárhoz csak kifelé menet (Izabella híd, Fonógyári út, Kereskedő köz, Hangár Expó) térnek be.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bizonytalanok nyomában

A pártok óriási harcot folytatnak a bizonytalan szavazók voksaiért, mert tudják, rajtuk múlik, ki… Tovább olvasom