Délmagyar logó

2019. 07. 17. szerda - Endre, Elek 16°C | 25°C Még több cikk.

Utazik? Erre számíthat a hétvégén a Csongrád megyei határátkelőkön!

Mutatjuk a rendőrség előrejelzését - indulás előtt érdemes ránézni a határinfóra.
Röszke Autópálya Határátkelőhelyen pénteken és szombaton kilépő irányban a buszok tekintetében és a személyforgalomban akár 30-120, míg tehergépjárművek esetében 60-120 perc várakozással lehet számolni. Szombat reggeltől vasárnap estig a belépő irányban várható jelentős forgalomnövekedés, a buszok tekintetében 60-120 perc, személyforgalom tekintetében 60-120 perc várakozás lehetséges. A tehergépjárművek esetében szombat estig, illetve hétfő, valamint szerda hajnaltól 60-180 perc várakozás is kialakulhat a belépő irányban.

Csanádpalota Autópálya Határátkelőhelyen szombaton, illetve jövő héten hétfőn valamint szerdán a tehergépjárművek tekintetében belépő irányban 60-180, kilépő irányban 60-120 perces várakozásra lehet számítani. A személyforgalom tekintetében ki- és belépő irányban 30-60 perces várakozással számolunk hétvégén a bevásárló turizmus és a vendégmunkások utazása miatt. Buszforgalom esetében a hétvégén esetenként 60-120 perces várakozás is kialakulhat.

Nagylak Közúti határátkelőhelyen a személygépjárművek és a buszok esetén 30-60 perc várakozás alakulhat ki mindkét irányban.

Kiszombor Közúti határátkelőhelyen szombaton és vasárnap a reggeli időszakban a fürdőlátogatók megjelenése okozhat forgalomtorlódást, akár 30 perc várakozást. A tehergépjárművek esetében pénteken és szombaton kell nagyobb forgalomra számítani. Buszok tekintetében a hétvégi időszakra tevődik a forgalom többsége, a várakozás 30 perc is lehet.

Tiszasziget, valamint Ásotthalom és Röszke közúti határátkelőhelyeken a hétvégén 30-60 perc várakozással lehet számolni a személyforgalomban, elsősorban belépő irányban - írta a police.hu. Az aktuális helyzetről a rendőrség honlapjának határinfóján tájékozódhatnak.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vitt mindent a tanyáról a kisteleki betörő, ami egy laza estéhez kell

Vitt mindent a tanyáról a kisteleki betörő, ami egy laza estéhez kell
Készpénz, cigi, sör, dolog elleni erőszak. A betörő másnap is visszatért. Tovább olvasom