Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Vágó István Sándor Klárával kampányolt

Egyszemélyes kampánybeszéd helyett Vágó Istvánnal közös, beszélgetős estet tartott tegnap Dorozsmán és Röszkén Sándor Klára. Az MSZP és az SZDSZ képviselőjelöltje ezúttal inkább amolyan jó házigazdaként kérdezősködött, semmint politizált.
Beszélgetős est: Sándor Klára és Vágó István Fotó: Schmidt Andrea
„A közönség segítségét kérjük" címmel tartott kötetlen beszélgetést tegnap Dorozsmán és Röszkén Sándor Klára, a 2-es számú választókörzet SZDSZ–MSZP-s képviselőjelöltje, valamint Vágó István, az RTL Klub népszerű műsorvezetője. – Ezen a két településen a részvétel alacsonyabb volt, mint máshol – magyarázta a helyszínválasztás okát Sándor Klára, aki úgy döntött: ezúttal nem hagyományos kampányrendezvénnyel próbálja „felrázni" a szavazókat.

– Emblematikus figurákkal jóval könnyebb megismertetni egy értékrendszert – magyarázta. – Vágó Istvánnal évek óta ismerjük egymást, köztudomásúan liberális gondolkodású, ezért kértem fel erre a beszélgetős műsorra.

A dorozsmai művelődési ház teljesen megtelt a délután 5 órás kezdésre, sokan azonban az utolsó pillanatig nem foglalták el helyüket, hiszen Vágó István a bejárat előtt minden érdeklődővel kedvesen szóba elegyedett. Rengeteg puszit, még egy csokor virágot is begyűjthetett, mielőtt Sándor Klárával színpadra léptek.

– Mutassuk meg, hogy nem a Homokhát szavazatai döntenek! Húzzunk bele! – lelkesítette az egybegyűlteket a képviselő asszony, ezzel azonban véget is ért az est kampányrésze, és a továbbiakban a televíziózásról beszélgetett Vágó Istvánnal.

Jó hangulatban telt el az est, a közönség marasztalta volna még a beszélgetőpartnereket. Őket azonban már várták Röszkén, ahol – ahogy Sándor Klára fogalmazott – nem állnak olyan jól, mint Dorozsmán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lendvai Ildikó: Még nem vagyunk a végén

Sokan várták tegnap délután Szegeden Lendvai Ildikót, az MSZP frakcióvezetőjét, aki az első… Tovább olvasom