Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Vajda Attila: a SZOTE-klub

Mi a kedvenc helye – kérdezzük Szeged és Csongrád megye lakóitól, közszereplőktől, és nem közismert emberektől is. Városrészt, utcát, épületet, intézményt, kocsmát, parkot, akár járdaszigetet is megjelölhetnek, de meg kell indokolni a választást. Reméljük, érdekességeket – személyeket és helyeket – ajánlhatunk olvasóink figyelmébe, és azt is, hogy amikor befejezzük, többet tudunk egymásról és a helyről, ahol élünk.
– Kedvenc helyem Szegeden a SZOTE-klub – mondja Vajda Attila olimpiai bronzérmes kenus.

– Napi nyolc órát edzek, utána mindig jólesik barátokkal beülni valahová, és egy jót beszélgetni. Úgy gondolom, az embernek szüksége van a kikapcsolódásra, a szórakozásra. Sokkal többet ér az, ha egy jó társaságban, vidám hangulatban, jó zene mellett töltesz el egy estét, mint ha otthon kapcsolgatod a tévét. Én általában így szoktam ellazulni. Számomra már több mint négy éve ez a szórakozóhely a favorit. Máshova is szívesen elmegyünk persze, de ha rajtam múlik a választás, én mindig a SZOTE mellett döntök.

– Miért?

– Hallgathatom azokat a zenéket, amiket igazán szeretek. Szinte minden héten van legalább egy koncert, és azért az élőzenének nagyobb varázsa van. A fellépők is széles skálán mozognak, így tényleg mindenki megtalálja azt a stílust, ami közel áll a szívéhez. Nekem főleg a pop és a rock a kedvencem. Nagyon szeretem a Red Hot Chili Pepperst, a magyarok közül pedig a Tankcsapdát. Nem vetem meg a latinos, ritmusos zenéket sem. Sőt azokra még táncolni is szoktam! Na ehhez persze kell némi bátorítás is... Szívesen megiszom néhány pohár alkoholos italt, például whiskyt kólával, persze csak módjával. A SZOTE-klubba az idősebbek is szívesen eljárnak, és pont ettől egyedi ez a hely. Ha túl sok a fiatal, már nem tudod magad olyan jól érezni. Itt nem kell semmilyen különleges feltételnek, elvárásnak megfelelni, hogy elengedje magát az ember.

– Ha a baráti társaságban valakinek például születésnapja van, szívesen megyünk ide ünnepelni is. A Dóm téren, igazán szép környezetben van ez a hely, ezért is vonzó.

Gy.N.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kormos javított, Molnár hallgatott

A fideszes Molnár Zoltán egyszer sem szólalt fel, párttársa, Szőllősi Béla viszont több mint két… Tovább olvasom