Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 11°C Még több cikk.

Vállalati innováció a dél-magyarországi régióban

Szeged - A regionális K+F támogatási programok célja, hogy kiegyenlítse azon versenykülönbségeket, amelyek a közép-magyarországi régió és a vidéki térségek között léteznek a kutatási infrastruktúra, a tudásalapú munkahelyek és az innovációs képességek vonatkozásában.
A Régens Zrt. 1993-as alapítása óta van jelen Szegeden. A szegedi jelenlét fő indoka az a komparatív előny, amely a helyben elérhető magasan kvalifikált szakember-utánpótlás, és a fiatal, még az egyetemen tanuló diákok gyakornoki program keretében történő foglalkoztatása révén kimutatható és elérhető.

A Gazdaságfejlesztési Operatív Program piacorientált, kutatás-fejlesztési pályázati keretén belül cégünk sikeres pályázatot nyújtott be 2008-ban, melyet SMARTNET munkanévvel illettünk.

Az így létrehozott projekt fókusza a manapság meglehetősen kurrens internetes közösségi technológia üzleti alkalmazási lehetőségeinek elemzésére irányul. Ez a web 2.0 technológia az elmúlt néhány évben olyan meghatározó technológiai és filozófiai trendet teremtett, amely a civil szféra és a politikai szféra meghódítását követően, az üzleti szféra számára is visszafordíthatatlan változásokat hozhat.

A kutatások célja annak vizsgálata, hogy a technológia révén biztosított nyitottság, átláthatóság és nem utolsó sorban az ezek által kikényszerített szakmai hitelesség együttesen, milyen mértékben alakíthatja át a vezetési stílust, az üzleti kommunikációt és a belső szervezeti kultúrát.

Olvasóink írták

  • 2. reagens 2010. május 28. 10:06
    „hablaty”
  • 1. LukSzkaivoker 2010. május 26. 14:04
    „bla-bla-bla-bla....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Traffipax június - Csongrád megye

Csongrád megyében júniusban várhatóan az alábbiak szerint települnek sebességmérő készülékek. Tekintse meg listánkat! Tovább olvasom