Délmagyar logó

2019. 03. 19. kedd - József, Bánk 5°C | 13°C Még több cikk.

Változások a bűnözői Top 10-ben

A megyei főkapitányság adatai szerint négy új név került fel a legkeresettebb Csongrád megyei bűnözők legfrissebb toplistájára. Gyilkos vagy bankrabló ezúttal sem szerepel a Top 10-ben.

Asztalos Ferencet hét rendőrkapitányság körözi. A 33 éves férfit például a Csongrádi Rendőrkapitányság autólopás miatt.

Hantos Józsefet életveszélyt okozó testi sértéssel gyanúsítják. Az 53 éves szegedi férfi 2004 októberében Szegeden, a Kálvária sugárúton életveszélyesen megsebesítette áldozatát, utána nyoma veszett.

Gárgyán László bár szegedi, nem ragaszkodott Szegedhez, amerre megfordult, lopott és csalt. Több rendőrség mellett a Szegedi Városi Bíróság is keresi.

Gárgyánhoz hasonlóan Insperger Attila Péter is új arc a toplistán. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság sikkasztással gyanúsítja, a szentesi kapitányság pedig ittas járművezetés miatt keresi.

Kakuszi Ferencet hat rendőrkapitányság körözi. A 39 esztendős férfit többek között azzal gyanúsítják, hogy Kisteleken autót, Szegeden pénzt és mobiltelefont lopott.

Kovács Ferenc Gábor is először szerepel a top 10-ben. A Makói Rendőrkapitányság lopás miatt adott ki ellene elfogatóparancsot, de más kapitányságok is körözik. A férfi jobb karján nonfiguratív tetoválás látható.

Lakatos Józsefet – Kovácshoz hasonlóan – négy kapitányság keresi. Abban is hasonlítanak, hogy eddig ő sem szerepelt a toplistán. A 29 éves férfit lopással, sikkasztással és csalással gyanúsítják, és még a szegedi bíróság is elfogatóparancsot adott ki ellene.

Martonosi Attilát három rendőrkapitányság körözi. A 36 esztendős férfi többek között azzal gyanúsítható, hogy 2005 áprilisában Szegeden társával jogos vagy jogosnak vélt tartozása miatt megvert egy férfit, áldozatukat bezárták saját lakásába, ahonnan nem engedték ki. A szintén toplistás újonc Szabó Szabolcsot a Szegedi Rendőrkapitányság körözi csődbűntett miatt. A férfit csalással és sikkasztással is gyanúsítják.
Szili Zoltán ellen három kapitányság bocsátott ki körözést. A 27 éves férfit a Kisteleki Rendőrkapitányság cserbenhagyásos gázolás miatt keresi.

Olvasóink írták

  • 1. P 2008. január 04. 02:19
    „Gárgyán László megfordult nálunk egy budapesti szállodában egy akkor még érvényes ideiglenes személyigazolvánnyal...”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Munkácsy jön, az árvízkép marad

A hárommegyés Munkácsy-vándortárlat májusban érkezik Szegedre. Helyét a Móra-múzeum munkatársai… Tovább olvasom