Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Változik a forgalmi rend a József Attila sugárút két kereszteződésében

Szeged - A 4-es villamosvonal rekonstrukciója keretében a tervek szerint június 15-én, szerdán reggeltől június 17-én, pénteken délutánig lezárják a József Attila sugárút és a Murányi utca kereszteződését. Június 16-án, csütörtökön reggeltől június 18-án, szombaton délutánig pedig a József Attila sugárút és a Kecskeméti utca kereszteződését zárják le.
A 4-es villamosvonal rekonstrukcióját végző MTV4 Konzorcium cseréli a vágányokat a József Attila sugárút Murányi utcai és Kecskeméti utcai kereszteződésében. Ezért a tervek szerint teljesen lezárják a József Attila sugárút és a Murányi utca kereszteződését június 15-én, szerdán reggeltől június 17-én, pénteken délutánig.

A József Attila sugárút és a Kecskeméti utca kereszteződését pedig előreláthatólag június 16-án, csütörtökön reggeltől június 18-án, szombaton délutánig zárják le. A kivitelező előre gyártott vasbeton elemeket épít be a pályaszerkezetbe, és helyreállítja ezt követően az aszfaltburkolatok kapcsolatát a vágánymezővel.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyelőre sötét ló a járási hivatal

Évszázadokon át léteztek, 1983-ban megszűntek, hamarosan újjászületnek a járások. Az ellenzék szerint a kormány ezzel is csorbítani akarja az önkormányzati jogokat. Tovább olvasom