Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 10°C Még több cikk.

Várják a cégeket az SZTE állásbörzéjére

A regionális vállalkozások, országos cégek, munkaerő-közvetítők és tanácsadók október 9-én mutatkozhatnak be a Dél-Alföld legnagyobb álláskeresési fórumán.
A Szegedi Tudományegyetem Karrier Irodája szeptember 10-ig várja a kiállítók jelentkezését az SZTE Őszi Állásbörzéjére. A regionális vállalkozások, országos cégek, munkaerő-közvetítők és tanácsadók október 9-én mutatkozhatnak be a Dél-Alföld legnagyobb álláskeresési fórumán.

A „kiállítók" megismerkedhetnek a szegedi egyetem hallgatóival, friss diplomásaival, informálhatják őket álláslehetőségeikről, gyakornoki programjukról és az úgynevezett nyitott pozícióikról.

Az SZTE idén ősszel is ingyenes részvételt biztosít három helyi vállalkozásnak, akiket az általuk kínált karrierlehetőségek érdemessé tesznek erre. Cél, hogy a szegedi hallgatóknak olyan érdekes és új vállalkozásokat mutassanak be, amelyek motiválhatják és segíthetik őket.

Tavaly ősszel első alkalommal rendezték meg az Állásbörze Kávészünetet, itt a cégek és az egyetem képviselőinek személyes és azonnali lehetőségük nyílt a kapcsolatfelvételre. A visszajelzéseken felbuzdulva – az érdeklődés függvényében – idén is jelentkezik a program.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tudományos stand-up előadások Szegeden

Tudományos Stand Up néven országszerte, több városban tartanak előadásokat elismert szakemberek az… Tovább olvasom