Délmagyar logó

2018. 12. 15. szombat - Valér -1°C | 1°C Még több cikk.

Védett épületek

A rendőrség budapesti, Teve utcai épülete elleni fegyveres támadásnak Csongrád megyében nincsenek látható következményei, de ez nem azt jelenti, hogy az épületek védtelenek.
– Csongrád megyében a külső szemlélődő által is érzékelhető rendkívüli intézkedések bevezetésére nem került sor – nyilatkozta lapunknak dr. Németh Károly ezredes. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság közbiztonsági igazgatója arra a kérdésre, hogy a megyében megszigorították-e a rendőrségi és egyéb állami vagy önkormányzati épületek védelmét azt válaszolta, a kiemelt rendőrségi és más objektumok őrzésére vonatkozó belső rezsimintézkedések (beléptetések – a szerk.) kerültek megszigorításra, fokozott ellenőrzésre és végrehajtásra.

– A szegedi önkormányzat, mint ahogy eddig is, ezután is gondoskodik a polgármesteri hivatal és az önkormányzati intézmények megfelelő védelméről – tájékoztatta lapunkat Mózes Ervin jegyző. A Csongrád Megyei Önkormányzat nem változtat a jelenlegi biztonsági intézkedéseken – mondta Péter Árpád szóvivő.

A Szegedi Tudományegyetem sem tervez változtatásokat. Tráser Ferenc gazdasági és műszaki igazgató elmondta, meggyőződése, hogy az állandó járőrszolgálat és a beléptetési rendszerek megfelelő védelmet garantálnak az egyetem épületeinek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyarázkodó autósok a tilosban

Sok a tilosban parkoló autós a szegedi nagyposta mögött. Még akkor is szabálytalankodnak a sofőrök,… Tovább olvasom