Délmagyar logó

2019. 04. 22. hétfő - Csilla, Noémi Még több cikk.

Védőnői szolgálattá alakult át a régi tűzoltószertár

Uniós támogatás segítségével, 35 millió forintból alakította át a szegedi önkormányzat az egykori tűzoltószertárt védőnői szolgálattá a Honfoglalás utca 73. szám alatt.
– Jelentős figyelmet fordítunk arra, hogy megújítsuk a város egészségügyi intézményeit, jó példa erre a Korondi utcai és a Budapesti körúti orvosi rendelő fejlesztése, Kiskundorozsmán az új egészségház, illetve a Gáspár Zoltán utcában épülő egészségközpont – hangsúlyozta az ünnepélyes épületátadón Solymos László alpolgármester.
Szécsényi Rózsa, a körzet önkormányzati képviselője elmondta, mindig öröm, ha olyan beruházást adhatnak át, ami a gyerekek érdekeit szolgálja. – Modern, szép, a mai kor követelményeinek megfelelő épületet kaptak a védőnők és az anyukák egyaránt. Folyamatosan dolgozunk a két tápéi óvoda megújításán is, illetve idei legnagyobb munkánk itt a Bálint Sándor Általános Iskola 300 milliós renoválása lesz, hiszen azt szeretnénk, ha minél több fiatal pár költözne ide, és gyermekeiket biztonságban nevelhetnék – tette hozzá.
Boldogan vették birtokba a legkisebbek az új épületet Tápén.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Két aranyérem a Dériből, vébére utazhat a hanságis szakács - Szakmájuk sztárjai lettek

Két aranyérem a Dériből, vébére utazhat a hanságis szakács - Szakmájuk sztárjai lettek
Nagy sikerrel zárult a Szegedi Szakképzési Centrum intézményei számára a 2019-es Szakma Sztár… Tovább olvasom