Délmagyar logó

2019. 01. 18. péntek - Piroska 2°C | 7°C Még több cikk.

Végéhez közeledik a DM és a DV nyereményjátéka

Tegnap átvettük május 25-én indított nyereményjátékunk fődíjának, egy 7,5 millió forint értékű Harmónia lakóparkbeli lakásnak a kulcsait! A vadonatúj otthonban minden a helyén, akár be is lehetne költözni. A Délmagyarország és a Délvilág történetében még soha nem ajándékoztunk ilyen értékes nyereményt olvasóinknak.
Hét és fél millió forintot ér az a lakás, amely a május 25-én indított nyereményjátékunk győzteséé lesz. Ezt a fődíjat, a Harmónia lakóparkban épült, vadonatúj, kulcsrakész, földszinti otthont régi és új előfizetőink között sorsoljuk majd ki szeptember 21-én.

Játékszabályok

A Délmagyarország és a Délvilág szenzációs nyereményjátékában lapunk előfizetői vehetnek részt, azok, akik júniustól szeptemberig minden hónapban érvényes előfizetéssel rendelkeznek. Keressék lapunkban a folyamatosan megjelenő játékszelvényeket! Töltsék ki, válaszoljanak a kérdésre, és küldjék be borítékban, vagy levelezőlapra felragasztva! Minél több játékszelvényt küldenek be, annál nagyobb eséllyel indulhatnak a nyereményekért és a fődíjért!

A lakóparkban tegnap ünnepélyes pillanatokat élhettünk át: a beruházó Central Estate Kft. képviselője kezünkbe adta az elkészült lakás kulcsait. A hófehér ajtón keresztül elsőként léphettünk be a kitakarított, kulcsrakészen átadott, szinte már félig be is rendezett otthonba.

Ott álltunk az amerikai konyhás nappaliban, és elámultunk az igényes burkolatokon és beépített bútorokon. A konyhasarok bézs színű járólapja az elválasztó csíkot követően diószínű laminált parkettában folytatódik. A konyha falicsempéje aprókockás, szintén bézs árnyalatú, a bútor vajszínű (e sorok írója azonban bátran mondaná vaníliaszínűnek is). A főzés és étkezés színterében minden millimétert kihasznált a tervező és a kivitelező: a beépített villanytűzhely melletti kihúzható polc leleményesen helyettesíti a kamrát. A kerek mosogató rozsdamentes acélból készült.

Nyeremények

Június óta eddig minden hónapban értékes nyeremények találnak gazdára előfizetőink között. Júniusban 1 darab 100 ezer forintos és 10 darab 10 ezer forintos Cora vásárlási utalványt nyerhettek a játékban résztvevők. Júliusban 1 darab 200 ezer forintos Balla Bútor vásárlási utalvány és 10 darab 10 ezer forintos Diego vásárlási utalvány volt a nyeremény. A jövő héten, csütörtökön 1 darab 300 ezer forintos és 10 darab 10 ezer forintos MediaMarkt vásárlási utalványt sorsolunk ki a nyereményjáték résztvevői között. A következő sorsolást szeptember 13-án tartjuk, akkor 20 darab 5 ezer forint értékű ajándékcsomagokkal gazdagodhatnak azon előfizetőink, akiket majd meg is hívunk a fődíj sorsolására. A 7,5 millió forint értékű lakás nyertesének nevét szeptember 21-én húzzuk ki a kalapból.

A nappalival egybeépített konyha nemcsak a bejárati ajtóval szemközti, duplaszárnyú és csupa üveg erkélyajtón keresztül, hanem az oldalfalon található két ablakról is kap megvilágítást. (Itt kell megemlítenünk: erre csak saroklakásban nyílik lehetőség.) Kilépve az erkélyre, úgy érzékeltük, hogy egy kisebb asztalnak és két széknek bőven lesz itt helye. Láthattuk, ahogy a munkások a térburkolatot rakják le, hogy lakályossá, rendezetté tegyék a ház környezetét is. Visszatérve a lakásba: a nappaliból juthatunk el a hálószobába, amely pont akkora, hogy egy kényelmes ágynak, egy beépített szekrénynek, egy könyvespolcnak vagy állólámpának helyet biztosítson.

A fürdőszobára külön is ki kell térnünk: a nagyszobából nemcsak ajtó, hanem jobbról és balról egy-egy üvegtéglasor is elválasztja, ettől természetes fényt kap a legkisebb helyiség. A sarokban tusoló, a falon dekorcsíkos, különleges csempe és a jelenleg kapható legkorszerűbb kombikazán. És még valamit a magas műszaki színvonalon elkészített lakásról: van televízió-csatlakozás, a konyhasarokban páraelszívó található, s kialakították a leendő klímaberendezés helyét is.

Aki még nem tudná: nyereményjátékunk győztesének lakása a piarista gimnázium közelében található, csak néhány perc járásra áruházhoz, üzletekhez, buszmegállóhoz. Ráadásul ebben a harminclakásos társasházban további hét új üzletet alakítanak majd ki tulajdonosaik.

A játék szempontjából pedig egy a fontos, hogy júniustól szeptemberig minden hónapban legyen érvényes előfizetésük!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Speciális nyári ebéd a szegedi éttermekben

Szeged - Sok szegedi étterem is meglátta az üzleti lehetőséget abban, amire a tengerentúlon már… Tovább olvasom