Délmagyar logó

2018. 12. 16. vasárnap - Etelka, Aletta -4°C | 1°C Még több cikk.

Véget ért babafotózásunk

Szeged - Nyolc városban hét napon át összesen tizenegy alkalommal készültek a képek Az év babája 2007 című kiadványunkba. Az album december 5-én jelenik meg.
– Sztár születik – jegyezte meg a húszhetes Nyerges Emese fotózása közben a kislány édesanyjának barátnője, Eszter. Az idei babafotózás utolsó napján, tegnap Emese volt az első, akit lencsevégre kaptunk. Majdnem lemaradtak a fotózásról, egy barát szólt: ebben az évben ez az utolsó alkalom. Dér Viktória régóta, egészen pontosan tavaly óta készül a fotózásra. Akkor még várandós volt, most viszont egy igazi punkkal – bájos és természetes kakastaréj, fekete póló „punk baby" felirattal –, az egyéves Dékány-Dér Erikkel érkezett.

Nacsa Lillát anyukája pénteken is elhozta a fotózás szegedi helyszínére, a Játékdzsungelbe, de akkor megijedtek a rengeteg résztvevőtől, és hazamentek.

– A kislány eddig minden évben indult, rossz lett volna, ha idén kimarad – magyarázta Zsivkovits Rita.

Idei utolsó babafotózásunkon is sztárok születtek. Fotó: Karnok Csaba

Az év babája 2007 verseny résztvevőit nyolc városban hét napon át fényképeztük. Összesen 1324 kisgyermekről készült fotó. Az ezeket tartalmazó kiadványunk december 5-én jelenik meg a Délmagyarország és a Délvilág mellékleteként. Voksolni az albumból kivágott szavazólappal lehet. Még karácsony előtt kihirdetjük az eredményt.

Mindhárom kategóriában az első három legtöbb szavazatot elérő babát díjazzuk: 50, 40, illetve 20 ezer forintos játékcsomaggal, illetve egy-egy Eldorádó babzsákfotellel. Abszolút győztest is hirdetünk: az a csöppség lesz az év babája, aki az első három kategóriagyőztes közül a legtöbb szavazatot kapja. A fődíj egy100 ezer forint értékű takarékkönyv – az Apátfalvi Takarékszövetkezet jóvoltából.

Olvasóink írták

 • 5. Vargáné Sipka Andrea 2007. december 29. 20:13
  „Tisztelt szerkeztőség!
  Szeretném megtudni, melyik web.lapon tudom megnézni a babafotókat, az eredményeket, hogy ki nyerte a fotózást?”
 • 4. Gera Diána 2007. december 05. 11:06
  „Tisztelt Szerkesztőség!
  Én is azt szeretném megtudni, úgy mint az előttem hozzászólók, hogy a neten hol tudom megnézni a babák képei. Többek között a kisfiamat?
  Köszönettel: Kné Gera Diána”
 • 3. Csótiné Nagy Andrea 2007. december 05. 09:50
  „Tisztelt Szerkesztőség!

  Izgatottan vártam már az "Év babája" kiadványt, mivel 8,5 hónapos kislányomat (A219) is beneveztük.
  Felébredtem, és az első hogy kimentem az újságért...
  Inkább ne tettem volna. Most így az egész napom csak bosszankodással fog telni.
  Nagyon csalódott vagyok, és már sajnálom, hogy jelentkeztünk a versenyre.
  Ugyanis, aki nem ismer az elkönyveli, hogy a kislányom "barna" bőrű...Pedig nem így van. Ráadásul, olyan távoli az összes többi képpel ellentétben. Látszik, az Ő fotójával nem kezdtek semmit sem. Pedig ha már nem lehetett lefotózni (profibb szinten) akkor vannak koorrekciós programok is, pl. Photoshop amivel tudták volna javítani a kép minőségét, ha már így alakult, de ezt Önök is tudják. Legalább ne úgy nézzen ki, mitha "fekete gyermekem" lenne.
  Tényleg felhábórító. Ahogy írok, éppen most telefonált a kislányom mamája, és azért hívott, hogy úgyanezt elmondja nekem. Tehát, akik ismerik mindenkinek felfog tünni.
  A klinikán amikor megszületett, ő volt a "hófehérke". Na most ha megnézem a fotót bizony, teljesen más jut eszembe...
  Nagyon felháborít, és a legrosszabb hogy már semmit sem lehet tenni. Ez az egyenlő esély?
  Mindenesetre egyet tanultam: ha mégegyszer jelentkezünk bármi hasonló játékra, versenyre előtte csak úgy jelenhet meg fotó, ha én is látom..
  Maradok tisztelettel:
  Csótiné Nagy Andrea”
 • 2. Fődi Mónika 2007. november 21. 17:50
  „Kedves Szerkesztő!
  Csatlakoznék én is az előttem szóló anyukához. Én is azt a tájékoztatást kaptam hogy majd 20- a körül a netről már letölthetőek lesznek a fotók. Legyenszíves tájékoztasson bennünkot hogy honnan és mikortól lehet ezt a lehetőséget Önöknél elérni. Szíves válaszát várva
  Fődi Mónika Mórahalomról.”
 • 1. Dózsa Andrea 2007. november 15. 09:57
  „Kedves Szerkesztő!
  A babafotózáskor arról tájékoztattak, hogy a kisfiamról készült fotót majd a honlapról le is tölthetem. Azt kérdezném, hogy hol és mikortól lehetséges ez?
  Köszönettel!
  Dózsa Andrea”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisteleken adtak a legtöbben vért

Kistelek - Októberben összesen 1433-an adtak vért az Országos Vérellátó Szolgálat Szegedi Regionális… Tovább olvasom