Délmagyar logó

2019. 02. 15. péntek - Kolos, Georgina -1°C | 9°C Még több cikk.

Véradással tisztelegnek a rendőrök

Szeged - 2010. február 11-e a Magyar Köztársaság véradónapja. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a véradónappal egy 2008-ban Esztergomban elhunyt kollégájuk előtt is tisztelegnek.

2010. február 11-e a Magyar Köztársaság véradónapja. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a véradónappal egy 2008-ban Esztergomban elhunyt kollégájuk előtt is tisztelegnek. Borbély Zoltán hadnagy emlékére először 2009-ben szerveztek az esztergomi rendőrök véradást, amely 2010-re országossá nőtt. A véradó napra nemcsak a hivatásos állomány tagjait, hanem a civileket is várják.

A véradónapon részt vesz többek közt: Dr. Lukács János r. dandártábornok, megyei főkapitány, Dr. Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora, Mezei Richárd, a Pick Szeged kézilabdacsapat egykori játékosa, Juronics Tamás, Kossuth-díjas balettművész, Kővári Árpád, a Tisza Volán SC elnöke, Dudás Zita, Európa-bajnok búvárúszó is.

A vért adni február 11-én négy helyszínen lehet:
Szegedi Rendőrkapitányság épülete (Szeged, Párizsi krt. 16-22.), 8-12-ig,

Makói Rendőrkapitányság épülete (Makó, Csanád Vezér tér 13.), 8-10.30-ig,

Hódmezővásárhelyi Erzsébet Kórház Véradó Osztálya, 7.30-10.00-ig,

Szentesi dr. Bugyi István Kórház Véradó Osztálya, 14-17-ig.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tüntettek a Harmónia lakóparkosok - videóval

Pénzükért tüntettek a Harmónia lakóparkban élők. Tavaly júliusban már tiltakoztak, szerdán 15 órától újra az utcára vonultak. Helyszíni tudósítás! Tovább olvasom