Délmagyar logó

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Veséjét adná fiának a nagyfai elítélt

Nagyfa - Saját veséjét ajánlotta fel fiának egy ittas vezetésért 30 hónap börtönbüntetésre ítélt gerendási férfi. A. János fél éve ült már Nagyfán, amikor értesült fia jelenlegi állapotáról.
A büntetés-végrehajtás rugalmasan állt az ügyhöz, és engedélyezték, hogy a férfi felfüggessze börtönbüntetését. A 21 éves A. Richárd Alport-szindrómában szenved: 5-6 évente új vesére van szüksége, mert addigra az előző elhal. A fiú már átesett egy átültetésen, de a kapott szerv már nem működik. A. Jánost ideiglenesen engedték el Nagyfáról, jelenleg orvosi vizsgálatokon esik át, hogy megtudják: alkalmas-e fia megmentésére.

Olvasóink írták

  • 1. Enethy 2009. április 21. 21:27
    „Ok.És ebben mi a hír?Minden normális szülő ezt tenné.Itt max annyi a hír,hogy tök részegen vezetett és ha ennyi időre lecsüccsentették talán más is történt.Éa egy ilyen ember ajánlja fel az egyik szervét,ami teljesen egyértelmű.
    Valami tényleges hír kedves DM?”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hozzászoktak az éjszakai munkához

Szeged - Akkor ébrednek és kelnek, amikor más hazafelé siet a munkából, számukra a napkelte jelzi a műszak végét. Aki éjszaka dolgozik, az legálisan lustálkodhat nappal. Tovább olvasom