Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Veszíts el egy könyvet a hétvégén!

Csongrád megye - Tizedik születésnapját ünnepli hétvégén a nagy könyvelhagyó hétvége, a Veszíts el egy könyvet!.
A mozgalmat az orosházi Justh Zsigmond Könyvtár szervezi, mára az ország számos pontján bekapcsolódtak a játékba.

A nagy könyvelhagyó hétvége célja, hogy legyen egy hétvége, amikor sok-sok könyvszerető ember veszíti el egyszerre egy-egy kedves könyvét, hogy azt más megtalálhassa, elolvashassa, esetleg később újra elveszíthesse.

Aki szeretne bekapcsolódni a játékba, keressen a polcán egy olyan könyvet, amit szívesen ajánlana másoknak, de mégsem törik össze a szíve, ha elhagyja. A könyvet regisztrálni kell a http://veszitsel.konyvtar.hu/ weboldalon, majd az ott kapott elveszítési nyilatkozatot be kell ragasztani a regénybe.

Ezután már csak egy feladat maradt, elveszíteni a könyvet a parkban egy padon, vagy a kedvenc kocsma pultján, a boltban, egy ablakpárkányon, a buszon, a villamoson, a cukrászdában, vagy bárhol, ahol sok ember megfordul. Ha szerencséje van az elveszítőnek, a könyvet olyasvalaki találja meg, aki nemcsak hogy elolvassa az elveszítési nyilatkozatot, de a http://veszitsel.konyvtar.hu/ oldalon jelzi is a megtalálást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Óraállítás - hóolvadással

Óraállítás - hóolvadással
Miközben az ország nagy részén tegnap már sütött a nap, és akár 7 fokig is felkúszott a hőmérő higanyszála, a napfény városában és az egész megyében fagypont alatt maradt a hőmérséklet, és havazott. Tovább olvasom