Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Vezércsere a Solénál

Azzal egyidejűleg, hogy a cégbíróság jóváhagyta a Sole és a Mi-Zo egyesülését – amelyből Szeged nyertesen került ki –, január első napjaiban távozott a vezérigazgatói székből Gerard Lenihan, mindkét cég korábbi vezetője.
Azzal egyidejűleg, hogy a cégbíróság jóváhagyta a Sole és a Mi-Zo egyesülését – amelyből Szeged nyertesen került ki –, január első napjaiban távozott a vezérigazgatói székből Gerard Lenihan, mindkét cég korábbi vezetője. A Csányi Sándor érdekeltségébe tartozó Sole-Mi-Zo Zrt. vezérigazgatói székébe az OTP Bank első emberének bizalmasa, Baumstark Mihály került. Információink szerint az új vezér, a Csányi Pincészet Rt. vezetője eddig felügyelőbizottsági elnök volt a Solénál.

Mint ahogy arról lapunkban beszámoltunk, Gerard Lenihan irányításával zajlott le a pécsi Új-MiZo és a szegedi Sole Hungária Rt. egyesülése, amelynek befejezésével Magyarország egyik legnagyobb tejipari társasága jött létre. Szegeden a munkahelyek bővülnek, mint ahogy a termelési kapacitás is, miközben a pécsi tejüzemet bezárták, és 238 dolgozót bocsátottak el.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ügyvédi irodákba törtek be

Betörtek az egyik legnagyobb szegedi ügyvédi irodába. A tolvajok átkutatták az összes helyiséget,… Tovább olvasom