Délmagyar logó

2019. 05. 26. vasárnap - Fülöp, Evelin Még több cikk.

Vezetői megbízások

Új elnöke van július elsejétől az egyetem Szent-Györgyi Albert Orvos- és Gyógyszerésztudományi Centrumának. A Pathológiai Intézetet is irányító Mikó Tivadar egyetemi tanár megbízatása három évre szól.
Vezetőváltás történt a gyógyszerésztudományi kar élén is: az intézmény dékánja júliustól Fülöp Ferenc, a gyógyszerkémiai intézet tanszékvezető egyetemi tanára, akinek 2009. június végén jár le a megbízatása.

Két karon meghosszabbították az eddigi vezetők mandátumát. Az általános orvostudományi kart júliustól a következő három évben ismét Benedek György, az élettani intézet tanszékvezető egyetemi tanára irányítja, a Juhász Gyula tanárképző főiskolai kar főigazgatója pedig 2010. július végéig továbbra is Galambos Gábor, a számítástechnika tanszéket is vezető egyetemi tanár.

Az új centrumelnökkel és dékánnal az Universitas melléklet következő számaiban olvashatnak interjút.

A miniszterelnök a tanárképző főiskolai kar főiskolai tanárává nevezte ki dr. Cristea Hoczopán Annát, a román nyelv és irodalom tanszék tanszékvezető docensét, dr. Csallner András Eriket, a számítástechnikai tanszék docensét, dr. Györke Zoltánt, az orosz nyelv és irodalom tanszék tanszékvezető docensét, Maruzsné dr. Sebó Katalint, a szlovák nyelv és irodalom tanszék tanszékvezető docensét és Tőkéné dr. Molnár Gizellát, a közművelődési tanszék tanszékvezető docensét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szégyenfoltok a szegedi József Attila sugárúton

A belváros szívébe vezető József Attila sugárúton több elhanyagolt telek évek óta kilóg rendezett… Tovább olvasom