Délmagyar logó

2019. 02. 21. csütörtök - Eleonóra 0°C | 12°C Még több cikk.

Vidáman zárjuk az évet

Az év utolsó lapja, ki ne hagyja. Miközben a városban fúj a hideg szél, s az országban tombol a tél, olvasson a melegben minket, így a világra kitekinthet. Kis ajánló ez, újévre és szilveszterre.
Édesek Fotó: Karnok Csaba
Az időjós hideg szilvesztert ígér: utcai dudálás csak szíverősítővel javasolt. A szegedi Széchenyi téren Roy és Ádám lép fel, és legális tűzijáték, valamint mínusz hét fok várható. Persze lesz, ahol a jó melegben a lágyabb zene az úr, s a finom társaság: a színházba ma kétszer látogat el Luxemburg grófja.

Lapunkban véres jelenetekből sincs hiány. Borzongató: a 6. oldalon egy kedves hentes halott malacot ölel. A 4. oldalon meg lapunk malackodik: szilveszteri csemegét vittünk egy apátfalvi családnak. Továbbá jó, ha időben tudják meg, veszélyt rejt az éji petárdarobbanás: ha kutyánk hallja, nem lesz nyugodalma. Csak a tápláló emlő szaga nyugtatja meg. A kutya-aromaterápiáról a 4. oldalon tudhatnak meg többet.

Megírjuk még e lapban, szilveszter éjjel a villamosok hogy járnak, hátha az ittas polgárok hazatalálnak. Elveszhetünk, ráadásul most megint valami új közeleg. A jósnő, azt hisszük, eligazít, de csak még jobban ránk ijeszt: harcos évre számíthatunk 2006-ban, írjuk a hatodik oldalon a lapban. Azt mondja a titokzatos látó, az ország és a város nagy akarattal, de ingatagon törekszik előre. Böngésszen ön is bátran tovább, találkozunk jövőre!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bagolyraj a Kemes utcában

Több mint száz erdei fülesbagoly költözött a szegedi Kemes utcába. Szokatlanul nagy számukat a… Tovább olvasom