Délmagyar logó

2019. 01. 23. szerda - Zelma, Rajmund -5°C | 2°C Még több cikk.

Videón a szegedi ékszerrabló!

A rendőrség 200 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki annak a férfinak a fejére, aki néhány napja betörte a szegedi Kígyó utcában lévő ékszerbolt kirakatának üvegét, majd ékszereket vitt el onnan.
Megírtuk: Eddig ismeretlen tettes 2014. január 10-én 10 óra 35 perckor betörte a szegedi Kígyó utcában lévő ékszerbolt kirakatának üvegét, majd ékszereket tulajdonított el.

Díjkitűzés a szegedi Kígyó utcai ékszerlopásban


Ékszerlopás Szeged belvárosában

Nem sokat vacakolt a tolvaj. Fényes nappal simán betörte a kirakatot. Amit elért, azt elvitte - a lopásról a cikket fotógalériával itt találja!

 
A rendőrség kéri, hogy aki biztonsági kamera felvételein látható férfit felismeri, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 62/562-423-as telefonszámon, vagy a 107, 112 központi segélyhívók valamelyikén, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú" zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13).

A Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, amelyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zsozsó, a középpályás medenceőr

5 éve költözött Magyarországra Joseph Martial Ngalle, aki Mórahalmon és Szegeden találta meg a számítását. Tovább olvasom